ΡΟΗ 24/7:

Μπαίνει σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης το PAOK TV

paok tv

Οριστική συμφωνία επήλθε μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Συνδέσμου Πρακτόρων Θεσσαλονίκης, γεγονός που σημαίνει πως θα μεταδίδονται όλοι οι αγώνες του «δικεφάλου» μέσω του PAOK TV, στα πρακτορεία ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Σύνδεσμο Πρακτόρων Θεσσαλονίκης και πλέον το PAOK TV μπαίνει σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ της χώρας.

Οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ μπορούν να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς και να αποκτήσουν την ετήσια συνδρομή του PAOK TV για μία και μόνο συσκευή σε προνομιακή τιμή.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν είναι η εξής:

1) Επικοινωνούν με το 2310954099 ή το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

2) Πραγματοποιούν την πληρωμή μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό.

3) Στένουν τα στοιχεία σας μέσω email με την επωνυμία του μαγαζιού, την πόλη και την διεύθυνση που βρίσκεται ώστε να μπείτε στη λίστα των Hotspots, στην οποία θα δημιουργηθεί ειδικό κομμάτι για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

4) Το τεχνικό τμήμα του PAOK TV ξεκλειδώνει τον λογαριασμό και όλα είναι έτοιμα!

Διευκρινήσεις

Σε περίπτωση που κάποιος πράκτορας θέλει να μεταδίδει τον αγώνα σε περισσότερες από μία συσκευές θα πρέπει να αγοράσει το κανονικό επαγγελματικό πακέτο, χωρίς την έκπτωση.

Όσα πρακτορεία έχουν ήδη αγοράσει την επαγγελματική συνδρομή και επιθυμού να επωφεληθούν της προσφοράς, μπορούν να επικοινωνήσουν με το 2310954099 ή το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να γίνει η μετατροπή του πακέτου τους.

Όποια πρακτορεία έχουν αγοράσει την απλή συνδρομή θα πρέπει να επικοινωνήσουν κι αυτοί με το call center του PAOK TV για να γίνει αλλαγή του πακέτου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι κατά τη διάρκεια των αγώνων και οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν νομικές κυρώσεις».

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 20:37
επιστροφή στην κορυφή