ΡΟΗ 24/7:

ΠΑΕ Άρης: Δίνει 5 ευρώ από κάθε εισιτήριο στα πέταλα για την ενίσχυση της ΚΑΕ Άρης!

καρυπιδης

Σε αδιέξοδο έχει περιέλθει η ομάδα μπάσκετ του Άρη, η οποία έχει να κάνει τόσο με το οικονομικό, όσο και με το αγωνιστικό κομμάτι. Ωστόσο, σε αυτή την δύσκολη στιγμή, ο ποδοσφαιρικός Άρης στέκεται στο πλευρό της ΚΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρης Γουλιέλμος, δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος για την αντικατάσταση ή προσθήκη παικτών, μιας και η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Για τον λόγο αυτό λοιπόν, η ΠΑΕ Άρης με απόφαση του ισχυρού της άνδρα, Θόδωρου Καρυπίδη, επέλεξε να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ, δίνοντας ένα χέρι βοηθείας.

Έτσι, από τα εισιτήρια που θα κοπούν στις Θύρες 1 και 3 την Κυριακή (10/11, 15:00) στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, 5 ευρώ από τα 15 που κοστίζει κάθε εισιτήριο, θα δοθούν με τη μορφή ενίσχυσης στην ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Άρης, είναι ένας και αδιαίρετος πρέπει να σταθούμε δίπλα στο μπάσκετ, είναι υποχρέωση μας», αναφέρει ο Θόδωρος Καρυπίδης στο μήνυμά του. Μάλιστα αν υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο, τότε θα δοθεί και επιπλέον οικονομική βοήθεια από τον ποδοσφαιρικό Άρη στην ομάδα μπάσκετ».

επιστροφή στην κορυφή