ΡΟΗ 24/7:

Ο Κώστας Σλούκας αρνήθηκε να κρατήσει πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ! (video)

sloy

Φοβερή κίνηση από τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος δεν δέχτηκε να κρατήσει πανό -όπως έκαναν οι συμπαίκτες του- για την 81η επέτειο θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, πριν την έναρξη του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Μπεσίκτας.

Έντονη συζήτηση έχει προκληθεί στην Τουρκία για την κίνηση του Κώστα Σλούκα να μείνει επιδεικτικά με τα χέρια πίσω από την πλάτη, τη στιγμή που όλοι οι συμπαίκτες του κρατούσαν πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Στις τάξεις των οπαδών της Φενέρ, υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για την ενέργεια του έμπειρου άσου. Ενώ, αρκετοί έκαναν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά, με ατάκες όπως: «πήγαινε σπίτι σου», να βρίσκουν πολλούς υποστηρικτές.

Ενώ, θέση για το περιστατικό πήρε και ο Σεμίχ Ερντέν. Ο σέντερ της Καρσίγιακα χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (τον οποίο είχε να χρησιμοποιήσει από τις 23 Αυγούστου!) για να επιτεθεί με σκληρά λόγια στον Κώστα Σλούκα. «Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί στη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή της. Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονό μας, τον οποίο σέβεται όλος ο πλανήτης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Έλληνας άσος:

«Παρακαλώ, κανείς δεν μπορείς να ισχυριστεί κάτι. Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Είμαι εδώ για 5 χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Σίγουρα τίποτα δεν έγινε συνειδητά.

Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι δεν κατάλαβα τι έγινε εκείνη τη στιγμή. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πόσο παλεύω για την ομάδα. Άλλωστε, είμαι στην ομάδα για πέντε χρόνια και βρίσκομαι σε αυτή τη χώρα. Παλεύω για την ομάδα και τη χώρα.

Δεν μπορώ ποτέ να αποδεχτώ ότι είμαι ασεβής προς τη χώρα. Υπάρχει σπουδαία ιστορία πίσω. Το ξέρω. Πάντα το σέβομαι. Ναι, παλεύω ως Έλληνας για πέντε χρόνια αλλά είμαι εδώ κάθε μέρα και η Φενέρ εκπροσωπεί την Τουρκία».

επιστροφή στην κορυφή