ΡΟΗ 24/7:

ΠΑΟΚ: Δεδομένη θεωρεί την αγορά του Μίσιτς ο πορτογαλικός τύπος

Μίσιτς

Την προσπάθεια να διατηρήσει τον Γιόσιπ Μίσιτς και μετά το πέρας του δανεισμού του, θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού τύπου.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κροάτη μέσου την Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν αφήσει τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» αρκετά ικανοποιημένους, ωστόσο η ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα αποτελέσει το μοναδικό «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

134038

 

Αναλυτικά το δημοσίευμα της «A Bola» αναφέρει:

«Η Σπόρτινγκ αναμένεται να λάβει 2 εκατ. ευρώ από την πώληση του Γιόσιπ Μίσιτς, του 25χρονου μέσου που αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα.

Ο Κροάτης διεθνής έχει γίνει βασικός παίκτης στην ομάδα που προπονεί ο Αμπέλ Φερέιρα και με αυτή την έννοια οι Έλληνες έχουν ήδη δηλώσει ότι θα ασκήσουν την οψιόν αγορά, αλλά όχι χωρίς πρώτα να προσπαθήσουν να μειώσουν την αξία της ρήτρας. Κάτι που η διοίκηση δεν θα δεχτεί, βέβαια, απαιτώντας τα 2 εκατ. ευρώ που τέθηκαν κατά το δανεισμό τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι ο Κροάτης έχει γίνει βασικός παίκτης στην ομάδα και η A Bola γνωρίζει ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ήδη δηλώσει ότι θα ασκήσει την οψιόν, η οποία πρέπει να επισημοποιηθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά φαίνεται πως θα το κάνει νωρίτερα.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο Μισίτς προσχώρησε στη Σπόρτινγκ από τους τότε Κροάτες πρωταθλητές, τη Ριέκα, για 2,75 εκατ. - προσθέτοντας 638 χιλ. σε άλλες χρεώσεις, προμήθειες, φτάνοντας το τελικό κόστος στα 3,388 εκατομμύρια. Τα λιοντάρια αναμένεται να ανακτήσουν τα 2 εκατομ. ευρώ τώρα, λιγότερα από αυτά που κατέβαλαν, αλλά και χωρίς την υποχρέωση να πληρώσουν στη Ριέκα το 20% των κερδών για μελλοντική πώληση.»

επιστροφή στην κορυφή