ΡΟΗ 24/7:

Υπέρ του αθλητικού νομοσχεδίου ο Καρατέκα Κ. Παπαδόπουλος

received 948654425495296

 

- Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη - Ζήτησε οργανωμένο αθλητικό πλάνο για το Δήμο Προποντίδας


Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, συναντήθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε Κώστας Παπαδόπουλος, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στην Βουλή, στα πλαίσια της συζήτησης για το πολυαναμενόμενο νομοσχέδιο του υπουργείου Αθλητισμού, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το όριο ηλικίας και θητείας των Ομοσπονδιαρχών. Παράλληλα, στην συζήτηση που είχαν με τον Υφυπουργό, ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε οργανωμένο σχέδιο αθλητικής ανάπτυξης για το Δήμο Προποντίδας.

"Ο νέος νόμος θα λύσει προβλήματα δεκαετιών που μαστίζουν τον Ελληνικό αθλητισμό και συγκεκριμένα σε ότι αφορά τα όριο ηλικίας και θητείας των ομοσπονδιαρχών" δήλωσε στο halkidikifocus ο παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε Κώστας Παπαδόπουλος. "Δηλώνω την απόλυτη στήριξή μου στο πρόσωπο του υφυπουργού κ. Αυγενάκη και παράλληλα ζητώ οργανωμένο πλάνο αθλητικής ανάπτυξης και υποδομών για τον δήμο Ν. Προποντίδας, που πρόσφατα επλήγη από τα ακραία καιρικά φαινόμενα", κατέληξε.

FB IMG 1573656552128

Στη φωτογραφία απεικονίζονται, μεταξύ άλλων, οι Παγκόσμιοι και Πανευρωπαϊκοί Πρωταθλητές Καράτε Κώστας Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, Γιώργος Τζάνος 

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 16:55
επιστροφή στην κορυφή