ΡΟΗ 24/7:

Σχηματίζει εσπευσμένα νέα διοίκηση η ΚΑΕ Άρης

KAE ARIS LOGO2

Εξέδωσε κάλεσμα συστράτευσης προς τον κόσμο του ο «Αυτοκράτορας»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του Άρη, αφού μετά την υποβολή παραίτησης από τον Σούλη Μαρκόπουλος, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, ζήτησε από τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, να προχωρήσει σε σχηματισμό νέας διοίκησης.

Ο Ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα καταθέσει άμεσα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αίτηση για σχηματισμό πενταμελούς διοίκησης, η οποία θα αναλάβει να «τρέξει» τα πολλά και φλέγοντα θέματα που αφορούν στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Προκειμένου να επιτευχθεί ευχερέστερα η μετάβαση στην επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, είναι αναγκαία η διάθεση των μετοχών αυτής σε ιδιοκτήτη που θα εγκρίνει η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Για το σκοπό αυτό, επιβάλλεται η άμεση δημόσια δέσμευση του Δημήτρη Γουλιέλμου ότι θα προβεί στη μεταβίβαση αυτών όταν του ζητηθεί, χωρίς οποιοδήποτε οικονομική ή μη αξίωση και εν γένει απαίτηση. Για όσο χρονικό διάστημα παραμένει μεγαλομέτοχος ο Δημήτρης Γουλιέλμος, είναι αυτονόητη η ανάγκη της διαρκούς ουσιαστικής οικονομικής συνεισφοράς του.

Σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή που βιώνει η ναυαρχίδα του συλλόγου μας, συστρατευόμαστε όλοι στο πλευρό της, για να αποτρέψουμε μία κατάσταση την οποία δεν έχουμε δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας. Η νέα διοίκηση που θα οριστεί από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ θα βρεθεί «με το καλημέρα» στο πλευρό της ομάδας, επιχειρώντας να καλύψει άμεσα κάποιες ανάγκες που δε χωρούν αναβολή. Πρώτο «πρέπει» είναι να ξαναγίνει ο ΑΡΗΣ μία οικογένεια, εντός και εκτός παρκέ και θα γίνει το παν για να επιτευχθεί.

Σ΄ αυτήν την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε όλο τον κόσμο στο πλευρό του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του. Η ιστορία έχει δείξει ότι ενωμένος ο ΑΡΗΣ μπορεί να πετύχει θαύματα...».

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 09:33
επιστροφή στην κορυφή