ΡΟΗ 24/7:

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υποδέχθηκε τον Roy Jones jr

pasxalakis

Εν αναμονή του Pro Boxing Event που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη

Ένας μεγάλος θρύλος της πυγμαχίας, ο Roy Jones jr βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ενόψει του «Pro Boxing Event» που θα γίνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο PAOK Sports Arena.

O κορυφαίος Αμερικανός πυγμάχος, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, και έδωσε το παρών στο χώρο που προπονούνται οι πυγμάχοι του ΠΑΟΚ, εκεί όπου τον υποδέχθηκε και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Τον Roy Jones jr υποδέχθηκαν και οι ιθύνοντες του ΑΣ ΠΑΟΚ, δωρίζοντας του μια φανέλα του «Δικεφάλου του βορρά», ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε την ευκαιρία να κάνει μια... μίνι προπόνηση μαζί του.

Ο Αμερικανός πυγμάχος (που είχε κατακτήσει - από το 1989 ως και το 2018 - παγκόσμιους τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες κιλών) είναι ο επίτιμος καλεσμένος σε μια διοργάνωση που θα γίνει παρουσία κορυφαίων αθλητών της επαγγελματικής πυγμαχίας. Μεταξύ των πολλών και σημαντικών αγώνων, θα αναμετρηθούν για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης ο Ρώσος Fedor Papazov με τον Πολωνό Michal Chudecki.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Ολυμπιονίκης Ηλίας Παυλίδης, ενώ μεγάλοι χορηγοί αυτού του σπουδαίου πυγμαχικού event είναι το Makedonia Palace και το Open.

Πηγή:ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 08:39
επιστροφή στην κορυφή