ΡΟΗ 24/7:

To ελληνικό All Star Game αλλάζει μορφή και πάει... ΝΒΑ!

ALLSTARGAME2020

Οι ομάδες δεν θα χωριστούν σε Έλληνες και Ξένους!

Tο ελληνικό All Star Game πάει στο... ΝΒΑ. Όχι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά στις δομές του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος, για να δανειστεί τον πετυχημένο τρόπο επιλογής των σούπερ σταρ που θα πάρουν μέρος στο πάρτι που θα γίνει στα «Δύο Αοράκια», το διήμερο 8 και 9 Φεβρουαρίου, καθώς το All Star Game επιστρέφει ύστερα από 10 χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το κοινό (μαζί με τους προπονητές) θα ψηφίσει τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο All Star, ωστόσο οι δύο που θα αναδειχθούν πρώτοι σε ψήφους κατά τα πρότυπα του ΝΒΑ θα οριστούν ως αρχηγοί και στη συνέχεια θα επιλέξουν τους συμπαίκτες που θέλουν στην ομάδα τους. Επιπλέον, οι ομάδες δεν θα χωριστούν σε Έλληνες και Ξένους, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα να ψηφίσει μια φορά την μέρα όχι μόνο μέσω του www.esake.gr/Allstar όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά και του Facebook γράφοντας τα ονόματα και τα επώνυμα των αγαπημένων παικτών του δίπλα στο hashtag #AllStarGameGrVote κάτω από το post της έναρξης της ψηφοφορίας.

Κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα να ψηφίσει μια φορά την ημέρα 5 Έλληνες και 5 Ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες της EKO Basket League και δύο προπονητές. Από την ψηφοφορία του κοινού θα αναδειχθούν οι επτά από τους δώδεκα παίκτες των δύο αντιπάλων ομάδων και οι τέσσερις προπονητές που θα καθοδηγήσουν τις ομάδες. Οι υπόλοιποι πέντε παίκτες για κάθε ομάδα θα επιλεγούν από την ψηφοφορία των 14 προπονητών της EKO Basket League. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου.

Πηγή: ethnos.gr

επιστροφή στην κορυφή