ΡΟΗ 24/7:

Μέσι: «Η διοίκηση ήθελε να μας εκθέσει, δεχόμαστε τη μείωση 70%» (Φωτο)

mesi hriso papoutsi ekto

Ο Αργεντινός σταρ έβαλε τέλος στο θέμα που δημιουργήθηκε με τις περικοπές μισθών

Ρόλο «πυροσβέστη» πήρε ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, Λέο Μέσι, δίνοντας λύση στο ζήτημα που προέκυψε στις τάξεις του συλλόγου, όσον αφορά τις μειώσεις στους μισθούς των ποδοσφαιριστών που ζητήθηκε από την διοίκηση των «Μπλαουγκράνα», λόγω της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Αργεντινός επιθετικός των Καταλανών, ως ένας εκ των τεσσάρων αρχηγών, έκανε ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram μια ανακοίνωση την οποία συνυπογράφουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε αυτή υπάρχει η αναφορά της αποδοχής της μείωσης των απολαβών τους κατά 70% για όσο διάστημα διαρκέσει η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με μοναδικό όρο να μην μειωθεί ο μισθός των υπαλλήλων του συλλόγου, οι οποίοι αμείβονται με βασικό μισθό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τη στάση των παικτών της Μπαρτσελόνα στην περίοδο αυτής της κρίσης.

Πρώτον, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως από την πρώτη στιγμή πρόθεσή μας ήταν να αποδεχτούμε μείωση στους μισθούς μας κατανοώντας πως πρόκειται για μια ιδιαίτερη συνθήκη και όντας εκείνοι που πάντα βοηθούσαμε το κλαμπ όσες φορές μας ζητήθηκε. Αρκετές φορές το κάναμε και με δική μας πρωτοβουλία, όταν το κρίναμε αναγκαίο ή σημαντικό.

Δεν σταματά όμως ποτέ να μας εκπλήσσει ότι κάποιοι μέσα από την διοίκηση προσπάθησαν να μας αφήσουν εκτεθειμένους και να μας ασκήσουν πίεση για να κάνουμε κάτι που από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι θα κάνουμε. Αν η συμφωνία άργησε μερικές μέρες, ήταν επειδή αναζητούσαμε μια φόρμουλα για να βοηθήσουμε το κλαμπ και τους υπαλλήλους του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Screenshot 1

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 15:38
επιστροφή στην κορυφή