ΡΟΗ 24/7:

Από τη φυλακή σε ξενοδοχείο ο Ροναλντίνιο, κατέβαλλε εγγύηση 1,6 εκατ. δολαρίων! (Βίντεο)

ap 20099011200781 1

Ενημερώθηκε με βιντεοκλήση από τον δικαστή!

Σε αναπαυτικό στρώμα τετράστερου ξενοδοχείου αποικιακού στυλ στην Ασουνσιόν, την πρωτεύουσα της Παραγουάης, κοιμήθηκε ο Ροναλντίνιο μετά από φυλάκιση ενός μήνα, για την υπόθεση με τα πλαστά διαβατήρια.

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής, κατέβαλλε εγγύηση ύψους 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων μαζί με τον αδερφό του Ρομπέρτο Ντε Ασίς, καθώς ο δικαστής συμφώνησε να παραμείνουν με περιοριστικούς όρους σε ξενοδοχείο στο ιστορικό κέντρο της πόλης, υπό αστυνομική επιτήρηση, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους.

Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν για τον Ροναλντίνιο, που εμφανίστηκε με νέο λουκ, καθώς άφησε μούσι στη διάρκεια της περιπέτειάς του. Κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία, ενώ τα δύο αδέρφια θερμομετρήθηκαν από γιατρούς σύμφωνα με τις διατάξεις για τον κορονοϊό, προτού αναπαυθούν στα δωμάτια τους.

Ο Ροναλντίνιο, που γιόρτασε τα 40ά του γενέθλια στη φυλακή, είχε καταθέσει δύο ακόμη αιτήσεις αποφυλάκισης, πριν τελικά γίνει δεκτό το αίτημά του. Μάλιστα υπό τη σκιά της πανδημίας, ο δικαστής ενημέρωσε τον Ροναλντίνιο για την απόφασή του, με βιντεοκλήση!

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή:ethnos.gr

επιστροφή στην κορυφή