ΡΟΗ 24/7:

Europa League: Τι ισχύει με την ιδέα διεξαγωγής Final 8 στην Αθήνα Κύριο

5057852

Σε πρώιμο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις

Το ενδεχόμενο να διεξαχθεί Final 8 του Europa League λόγω της πίεσης που απορρέει από το καλεντάρι και προκειμένου να συντμηθεί η τρέχουσα σεζόν για να ξεκινήσει η επόμενη είναι ένα σενάριο που εξετάζεται.

Μπορεί τα πρωταθλήματα των περισσοτέρων χωρών να έχουν μπει σε διαδικασία επιστροφής στη δράση - σε άλλα έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία, σε άλλα αυτό θα γίνει τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου, ενώ υπάρχουν κι αυτά (Γαλλία, Ολλανδία, Κύπρος, Βέλγιο, Σκωτία) που έχουν βάλει πρόωρο τέλος - ωστόσο αυτή δεν έχει οριοθετηθεί χρονικά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο πλαίσιο των συζητήσεων των πλευρών για τις εκλογές στην ΕΠΟ. Στο πλαίσιο αυτών των συζητήσεων έπεσε η ιδέα από την ελληνική πλευρά να διεξαχθεί το Final 8 στην Αθήνα.

Το σκεπτικό επαφίεται στην αντιμετώπιση του κορονοϊού από τη χώρα μας, αλλά και στο μικρό αριθμό κρουσμάτων σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Αξίζει, δε, να τονιστεί ότι οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Δεν έχει ακόμη κατατεθεί πρόταση. Έτσι κι αλλιώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ακόμη δεν έχει λάβει απόφαση για το φορμάτ, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η ευρωπαϊκή σεζόν. Στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωσης της Γηραιάς Ηπείρου συμμετέχει ο Ολυμπιακός.

Πηγή:Sport24.gr

επιστροφή στην κορυφή