ΡΟΗ 24/7:

Σύντομα η ενίσχυση των Αθλητικών Σωματείων της Χαλκιδικής

1911panas athlitika swmateia

Απάντηση Λ. Αυγενάκη σε ερώτηση του Απ. Πάνα

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για την ενίσχυση των Αθλητικών Σωματείων της Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας στο πλαίσια των πρωτοβουλιών του για την ενίσχυση των Αθλητικών Σωματείων του νομού, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με θέμα: «Απόδοση της εξαγγελθείσας οικονομικής ενίσχυσης στα ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία της Χαλκιδικής».

Έπειτα από την Κοινοβουλευτική του παρέμβαση και τη μετέπειτα ενημέρωσή του από τα αρμόδια Υπουργεία ο Βουλευτής εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος, που υπογράφθηκε σχετική Κ.Υ.Α. για την ενίσχυση των σωματείων αυτών. Μάλιστα έχουν σταλεί για το μητρώο αθλητικών σωματείων ήδη 3.400 αθλητικά σωματεία. Οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχουν ελέγξει 2.900 φακέλους , ενώ το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος.
Σύμφωνα με όσα προβλέπει η Κ.Υ.Α. όλα τα σωματεία θα λάβουν ελάχιστη ενίσχυση 2.500 ευρώ και επιπλέον 1.000 ευρώ για κάθε τμήμα που λειτουργεί με τον αντίστοιχο δηλωμένο προπονητή. Η λίστα των σωματείων και των χρημάτων που τους αναλογούν, βάσει αθλημάτων και των ελέγχων που γίνονται από τις υπηρεσίες της ΓΓΑ θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Ο κ. Πάνας δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι διαδικασίες οικονομικής ενίσχυσης των Αθλητικών Σωματείων, βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα συμβάλλοντας στην προσπάθεια των Σωματείων της Χαλκιδικής και στην ενίσχυση του αθλητισμού στον τόπο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Ναδάλ πείθει περισσότερο Αναζήτηση αξιοπιστίας »
επιστροφή στην κορυφή