ΡΟΗ 24/7:

Σήμερα η κλήρωση του λαχείου της ομάδας μπάσκετ του ΠΟΜ

ball660

Το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ, στελεχωμένο αποκλειστικά με αθλητές από τις ακαδημίες του κατάφερε την φετινή σεζόν (2014 – 2015) να στεφθεί πρωταθλητής Χαλκιδικής, σε τρεις κατηγορίες:


• Παίδων
• Εφήβων
• Κορασίδων

Οι υπεύθυνοι του τμήματος δηλώνουν περήφανοι για τους αθλητές τους, και για τις κατακτήσεις τους αυτές, που προήλθαν με θυσίες και πολύ αυταπάρνηση καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Όμως αυτές οι κατακτήσεις φέρνουν και υποχρεώσεις.

Κάθε τμήμα δικαιούται να συμμετάσχει στους Προκριματικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διεξάγονται στην Θεσσαλονίκη και διαρκούν 4 μέρες, διεκδικώντας την πρόκριση του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Κάθε τμήμα λοιπόν θα πρέπει να δώσει 4 αγώνες στην Θεσσαλονίκη κάτι που συνεπάγεται έξοδα μετακινήσεων.

Ο σύλλογος δεν διαθέτει τους πόρους να στηρίξει όλες αυτές τις μετακινήσεις και αναζητούν τρόπους συγκέντρωσης του απαιτούμενου ποσού. Σε αυτή την προσπάθεια κυκλοφόρησαν ένα Πασχαλιάτικο λαχείο. Το κόστος είναι μόνο 1 ευρώ και ο νικητήριος λαχνός κερδίζει ένα κατσίκι προσφορά του Κρεοπωλείου Παλιούρας και του τυπογραφείου Καμπούρη.

Η κλήρωση θα γίνει στις 4 Απριλίου και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του τμήματος Μπάσκετ στο Facebook αλλά και από εμάς.

Όποιος ενδιαφέρεται να στηρίξει την προσπάθεια μας μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο του τμήματος Μπάσκετ, κ. Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο (τηλ. 6971 760581).

Η σελίδα του τμήματος Μπάσκετ του ΠΟΜ στο Facebook είναι: https://www.facebook.com/pom.basketball

επιστροφή στην κορυφή