ΡΟΗ 24/7:

Φιλέτο μαγιάτικου στο grill

magiatiko-sxara
Λατρεμένο ψάρι το μαγιάτικο που μόνο τώρα μπορούμε να το απολαύσουμε ολόφρεσκο και Ελληνικό.


Υλικά:
2 φέτες μαγιάτικο (300γρ. /τεμ.)
ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
δενδρολίβανο
χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση:
-Μαρινάρουμε τις φέτες του ψαριού με τα υλικά της συνταγής, κλείνουμε καλά το τάπερ μας και το αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ.
-Την επόμενη μέρα, το ψάρι έχει πάρει εξτρά αρώματα από τα συστατικά και είναι έτοιμο για ψήσιμο.
-Ετοιμάζουμε το τηγάνι grill και το αφήνουμε να κάψει καλά. Όταν ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε λίγο λαδάκι (αν και το ψάρι έχει ήδη) και τοποθετούμε τις φέτες μας.
-Ψήνουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σκοπός είναι το ψάρι μας να θωρακιστεί καλά με τις μπάρες του grill και να παραμείνει ζουμερό.
Συνοδεύουμε με λαχανικά για ένα πιάτο ισορροπημένης διατροφής.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 10,00 ευρώ
Μερίδες: 2

Για ψάρι ζωντανό, θα πάτε στον Πανανό!

pananos KARTA

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 19 Ιουλίου 2015 17:10
επιστροφή στην κορυφή