ΡΟΗ 24/7:

Κε..μπαπ!

kebap2
Έπεσαν όλοι κάτω από τη μυρωδιά!

Μια κατσαρόλα δεν έφτασε από το να μοιράζω...
Ελάτε να φτιάξουμε πεντανόστιμο μοσχαράκι!


Υλικά:
1 κιλό μοσχαράκι (λαιμό)
2 κρεμμύδια ξερά
1 σκ. σκόρδου
500 γρ. μανιτάρια agaricus
3 τομάτες σε κυβάκια
ελαίλαδο
αλάτι
πιπέρι
μπαχάρι
πάπρικα
½ ποτήρι κρασιού μαυροδάφνη

Εκτέλεση:
-Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ξανθό χρώμα και έπειτα μπροσθέτουμε τα μπαχαρικά μας, μπαχάρι, πιπέρι και πάπρικα.
-Σειρά έχει το μοσχαράκι μας. Τοποθετούμε τα κομμάτια του σε όλη την επιφάνεια του σκέυους μας (π.χ. πλακερό) και θωρακίζουμε από όλες τις πλευρές.
-Σβήνουμε με μαυροδάφνη και έπειτα προσθέτουμε τα μανιτάρια και την τομάτα μας.
-Αλατίζουμε καλά και προσθέτουμε ½ λίτρο ζεστό νερό.
-Χαμηλώνουμε την φωτιά, σκεπάζουμε και αφήνουμε μαγειρευτεί.
Θα χρειαστεί περίπου 1 ½ ώρα. Καλά θα είναι ελέγχουμε ανα διαστήματα.

Σερβίρουμε με ρυζάκι ή πουρέ πατάτας.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 10,00 ευρώ
Μερίδες: 4-5

Μοσχαράκι  Α’ ποιότητας, προμηθευτήκαμε από το κρεοπωλείο του Παλιούρα, στην οδό Τζαβούρα.

επιστροφή στην κορυφή