ΡΟΗ 24/7:

Πίτα με ομελέτα

strogg7
Κι εκεί που δεν είχα τι να κάνω, είπα να κάνω μια πιτούλα με ότι είχα στο ψυγείο μου. Πάμε να δούμε, τι καλό θα φάμε και σήμερα...

Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
4 αβγά χτυπημένα
1 ψητή κόκκινη πιπεριά σε κομματάκια
1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
200 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
λωρίδες μπέικον

strogg2
strogg3
Εκτέλεση:

-Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και το χαράσουμε σε τρίγωνα. (βλέπε φώτο)
-Σε ένα ταψί, στρώνουμε την λαδόκολλα και την λαδώνουμε ελαφρώς. Δημιουργόντας ένα κύκλο, τοποθετούμε τα τρίγωνα σφολιάτας και σε κάθε τρίγωνο και μια λωρίδα μπέικον.
-Σε ένα τηγάνι, έχουμε τσιγαρίσει τις πιπεριές με λίγο μπέικον και έπειτα περιχύνουμε με τα αβγά και κάνουμε μια ομελέτα.
-Την τοποθετούμε στη μέση των τριγώνων και πασπαλίζουμε με τα κίτρινα τυριά. Κλείνουμε τα τρίγωνα προς τα μέσα, κεντρικά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, μέχρι να πάρει ξανθό χρώμα η ζύμη μας.

strogg5
strogg6

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 2,40 ευρώ
Μερίδες: 6

strogg1

Σερβίρεται με σαλάτα πράσινη, ως ελαφριά πρόταση.
Με πατάτες τηγανιτές και πικάντικη κέτσαπ (curry), για όσους έχουν large διαθέσεις!
Φυσικά, ταιριάζει με παγωμένη μπύρα!

strogg8

επιστροφή στην κορυφή