ΡΟΗ 24/7:

Η χρήση φυσικού μελιού που προάγει την καλή υγεία δεν είναι μια νέα πρακτική.

Honey
Η πρακτική χρησιμοποιείτε περισσότερο από 3.000 χρόνια.


Το μέλι χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο από εκατομμύρια ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, παραδοσιακά φάρμακα και ιατρική επιστήμη, όπως οι αγιουβερδα έχουν εκτιμήσει τα οφέλη του μελιού ως τονωτικό υγείας.

anthomelo 2

Ανθόμελο Σίθων

Ένα μπουκέτο αγριολούλουδα!

Το ανθόμελο είναι ανοιχτόχρωμο και είναι γεμάτο αρώματα! Προέρχεται από διάφορα αγριολούλουδα ορεινών περιοχών της Μακεδονίας. Το ανθόμελο παράγεται από το Μάιο ως τον Αύγουστο. Θα το βρείτε σε γυάλινη συσκευασία 950 γρ, 450 γρ, 250 γρ, 30 γρ, σε μεταλλικό κουτί 13 κιλών, 7 κιλών 1000 γρ & 455 γρ και σε πλαστικό κουβαδάκι 1,5 κιλού και 3 κιλών.

pefkomelo 1

Πευκόμελο Σίθων
Εν τω πολλώ το ευ!

Με ιδιαίτερο άρωμα, είναι αυτό που έχει τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά, συγκρινόμενο με τα υπόλοιπα, χάρη στα πολλά ιχνοστοιχεία και ανόργανα άλατα που περιέχει. Το 65-70% της ελληνικής παραγωγής είναι πευκόμελο! Για την παραγωγή του συνεργάζεται η μέλισσα και το Marchalina Hellenica (μελιτογόνο κοκκοειδές, που συμβιώνει αρμονικά με το πεύκο). Στο πευκόμελο, λόγω τη χαμηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα, το φαινόμενο της κρυστάλλωσης, παρατηρείται πιο σπάνια. Παράγεται τον Απρίλιο και από τον Αύγουστο ως το Νοέμβριο. Θα το βρείτε σε γυάλινη συσκευασία των 950 γρ 450 γρ 250 γρ & 30 γρ σε μεταλλικό κουτί των 13 κιλών, 7 κιλών, 1000 γρ & 455 γρ και σε πλαστικό κουβαδάκι 1,5 κιλού και 3 κιλών.


pefko

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σπιτική μαγιονέζα βήμα-βήμα Ψωμάκι έκπληξη! »
επιστροφή στην κορυφή