ΡΟΗ 24/7:

Ας γνωρίσουμε τον «Αστερία»

SAM 2264
...γιατί η γαστρονομία, είναι ένα μεγάλο ταξίδι!


Στη χερσόνησο της Κασσάνδρας και συγκεκριμένα στο Πευκοχώρι, σε μία μοναδική τοποθεσία μπροστά στη θάλασσα βρίσκεται το εστιατόριο θαλασσινών Αστερίας. Σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, σχεδιασμένο με γούστο μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες όπου η πολυτέλεια και η καλύτερη ποιότητα των προϊόντων επικρατούν.

SAM 2257
Η όλη φιλοσοφία, είναι πως η γαστρονομία είναι ένα ταξίδι.
Ένα ταξίδι στις γεύσεις, στις κουλτούρες, στην ιστορία, στις εμπειρίες και στους ανθρώπους. Ο «Αστερίας» εξειδικεύεται στην ελληνική κουζίνα θαλασσινών και η παράδοση αυτής από μόνη της αποτελεί ένα ευρύ πεδίο προς ανακάλυψη, πόσο μάλλον όταν συνταιριάζεται με μια πιο gourmet εμφάνιση.

SAM 2205

Παλιές και μοντέρνες συνταγές σε συνδυασμό με τα καλύτερα προϊόντα υπόσχονται ένα μενού ικανό να καλύψει και τα πιο δύσκολα γούστα. Είναι βέβαιο πως το ταξίδι σας, με τον Αστερία, θα είναι ένα ταξίδι χαλάρωσης, καθώς η τοποθεσία του είναι μοναδική.

SAM 2351

Κάτω από τα πεύκα και εκεί που σκάει το κύμα μπορείτε με απόλυτη ηρεμία να χαρείτε τοπικές ετικέτες κρασιών και όχι μόνο, σε συνδυασμό με τα πιο νόστιμα συνοδευτικά.Εστιατόριο θαλασσινών «Αστερίας»
Πευκοχώρι

επιστροφή στην κορυφή