Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θα εξουδετερωθούν βόμβες την Παρασκευή στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"

AERODROMIO-MAKEDONIA

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή

Για την καταστροφή, με ελεγχόμενη έκρηξη, δύο βομβών του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου οι οποίες βρέθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών ενημερώνει ο Δήμος Θερμαϊκού προκειμένου να φροντίσουν για την προστασία τους διερχόμενοι και τυχόν εργαζόμενοι σε εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις κοντά στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Η επιχείρηση της ελεγχόμενης καταστροφής των δύο βομβών θα πραγματοποιηθεί από τις 03:00 π.μ.(ξημερώματα Παρασκευής 5/8/2016) έως τις 06:00 π.μ. στο χώρο του αεροδρομίου από το Τάγμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς (ΤΕΝΞ) του στρατού.

Σύμφωνα με την Τροχαία θα παραμείνουν κλειστά και τα δύο ρεύματα της οδού Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας, από τη διασταύρωση αεροδρομίου έως τον σηματοδότη της Καρδίας από τις 03:00 π.μ. Θα γίνονται εκτροπές των οχημάτων προς την ε.ο. Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών.

--Όσα οχήματα κινούνται προς την Περαία θα εκτρέπονται από τον κόμβο αεροδρομίου.

--Τα οχήματα που θα έρχονται από Περαία για Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται μέσω Ρυσίου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Θερμαϊκού

Σύμφωνα με έγγραφο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σας ενημερώνουμε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής 05-08-16 και ώρες 03.00΄έως 06.00΄στο Κ/Α ‘’Μακεδονία’’ θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη καταστροφή δυο βομβών του Β΄Παγκ.Πολέμου, οι οποίες βρέθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών. Η αρμόδια υπηρεσία του στρατού (ΤΕΞΝ) έχει καθορίσει ακτίνα ασφαλείας τα 1.500 μέτρα περιμετρικά των βομβών. Από την ελεγχόμενη έκρηξη υπάρχει πιθανός κίνδυνος από θραύσματα σε διερχόμενα-ους οχήματα ή πεζούς, σε διάτρηση λεπτών λαμαρινών ή άλλων παρόμοιων υλικών και θραύση υαλοπινάκων.

Για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος παρακαλείσθε να απομακρυνθείτε από την επίμαχη περιοχή κατά το υπόψη χρονικό διάστημα και εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό, να φροντίσετε για τη δική σας προστασία και την προστασία των οχημάτων σας, με την απομάκρυνσή τους.

Επίσης, εφιστάται η προσοχή των υπευθύνων των HYATT REGENCY HOTEL & CASINO και της εταιρίας INERSALONIKA να προβούν στην προστασία των εγκαταστάσεων και των οχημάτων τους, καθώς και στην ενημέρωση των εργαζομένων και των πελατών τους για την παραμονή από ώρα 03.00΄έως και τη λήξη της επιχείρησης εντός των εγκαταστάσεων και σε απόσταση από τυχόν υαλοπίνακες.

επιστροφή στην κορυφή

xrysopoulos