Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Στην αντιτρομοκρατική Σακκάς-Σεϊσίδης

SAKKAS-SEISIDHS

Πώς οδηγήθηκαν οι αρχές στη σύλληψή τους

Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οδηγήθηκαν, οι αντιεξουσιαστές Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, που συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Σπάρτη και τους οποίους αναζητούσε εδώ και χρόνια η αστυνομία.

Ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», είχε παραβιάσει τον Φεβρουάριο του 2014 τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, ενώ ο Μάριος Σεϊσίδης, που κατηγορείται ως μέλος των αντιεξουσιαστών «ληστών με τα μαύρα», αναζητείτο από την αστυνομία εδώ και εννέα χρόνια. Σημειώνεται, ότι ο Μ. Σεϊσίδης είχε επικηρυχθεί το 2009, μαζί με τον αδερφό του Σίμο Σεϊσίδη και τον Γρηγόρη Τσιρώνη, οι οποίοι έχουν συλληφθεί ως μέλη των «ληστών με τα μαύρα».

Η σύλληψη του Κώστα Σακκά και του Μάριου Σεϊσίδη έγινε νωρίς χθες το απόγευμα, στη Σπάρτη, από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Συγκεκριμένα, εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, με δύο άτομα, τα οποίαν θεώρησα ύποπτα και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο. Τότε ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ακολούθησε άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Σπάρτης. Κάποια στιγμή, οι Κ. Σακκάς και Μ. Σεϊσίδης κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Λίγο αργότερα, όμως, συνελήφθησαν μέσα σε ένα γκαράζ.

επιστροφή στην κορυφή

xrysopoulos