Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Λύση στο... παρά πέντε για το ΝΟΗΣΙΣ

noesis-thessaloniki

Κάλυψη των οικονομικών εκκρεμοτήτων από το υπ. Παιδείας

Τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 1.100.000 ευρώ και το σύνολο της μισθοδοσίας του προσωπικού του ΝΟΗΣΙΣ από τον κρατικό προϋπολογισμό του 2017 αποφάσισε να καλύψει για πρώτη φορά το υπουργείο Παιδείας.

Σε ανακοίνωση του, το ΝΟΗΣΙΣ ευχαριστεί τα στελέχη του υπουργείου Παιδείας και επισημαίνει ότι «τα παραπάνω έρχονται ως επιστέγασμα του συνεχούς ενδιαφέροντος της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘ και ιδιαίτερα του αναπληρωτή Υπουργού για την έρευνα Κώστα Φωτάκη, του Γ.Γ. του ΥΠΕΘ Ιωάννη Παντή, αλλά και όλων των εμπλεκόμενων στελεχών του ΥΠΕΘ. Έτσι, μετά από χρόνια διοικητικής και οικονομικής εγκατάλειψής του από την πολιτεία, το ΝΟΗΣΙΣ διέφυγε τον κίνδυνο διακοπής των δραστηριοτήτων του και εισέρχεται σε μια νέα αισιόδοξη και ανοδική πορεία».

Ως επιβράβευση της εργατικότητας, της συνέπειας και της αυταπάρνησης στελεχών και εργαζομένων του ΝΟΗΣΙΣ σε δύσκολους καιρούς έρχεται η στήριξη της πολιτείας, επισημαίνει η διοίκηση του. Η ανακοίνωση καταλήγει: «Οφείλουμε σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζω να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο κέφι και επιμονή την υλοποίηση των ευγενών επιδιώξεων του ΝΟΗΣΙΣ».

Ο διευθυντής λειτουργίας του ΝΟΣΙΣ, Κώστας Τάνης, επεσήμανε σε δηλώσεις του στην «Μακεδονία» ότι «χρειαζόταν ασφαλής χρηματοδότηση για την εγγύηση της μισθοδοσίας. Μέχρι πρότινος είχαμε λάβει μόνο τις καλές προθέσεις των ιθυνόντων και τίποτα περισσότερο». Ερωτηθείς για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ο κ. Τάνης απάντησε ότι «πρόκειται για ελλείμματα πολλών ετών».

επιστροφή στην κορυφή

xrysopoulos