Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Με πολλές εκπλήξεις η φετινή ΔΕΘ

PHOTO DORO1-1

Εκδηλώσεις και δρώμενα που δεν πρέπει να χάσετε

Διαχρονικό σύμβολο και σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη, η φετινή 81η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, συνιστά στιγμή-ορόσημο για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα, καθώς συμπίπτει με την επέτειο των 90ων γενεθλίων του. Έτσι, τιμώντας τα 90 χρόνια ζωής του φορέα, θα είναι εμπλουτισμένη με θεματικά αφιερώματα κάθε είδους, από την τεχνολογία και τον πρωτογενή τομέα μέχρι την επιχειρηματικότητα και την διατροφή-γαστρονομία, αλλά και με επετειακές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων καθημερινές συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και δράσεις πολιτισμού.

Τα αεροστάτα της ΔΕΘ ξεκινούν το ταξίδι τους

Παρόλο που δεν ανοίγει τις πύλες της μέχρι τον Σεπτέμβρη, οι δράσεις της φετινής ΔΕΘ ξεκινούν από αυτή τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και είναι εντυπωσιακές!

Η 81η ΔΕΘ «πετάει» και ενώνει φέτος για πρώτη φορά με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους να επισκεφτούν την μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση από τις 10-18 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο στόλος από αεροστάτα της ΔΕΘ, η οποία γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυση της, θα προσγειωθεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου σε οκτώ πόλεις της ευρύτερης περιοχής και θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να πετάξει και να νιώσει λίγη από τη «μαγεία» της 81ης ΔΕΘ. Τα αεροστάτα θα έχουν εξέχουσα θέση και κατά τη διάρκεια της έκθεσης τόσο μέσα στο εκθεσιακό κέντρο, όσο και εντός της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία για σύντομα ταξίδια στους αιθέρες σε όσους τα επιλέξουν.

Η παρουσία τους ξεκινά από τις 29 Αυγούστου στις Σέρρες (στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας) και συνεχίζουν στις 30 του μήνα στο Κιλκίς (την ίδια ώρα στο πάρκο Βενιζέλου), στις 31 στην Έδεσσα (στις 19:00 στην πλατεία Στογιαννάκη), την 1η Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στην Κοζάνη (την ίδια ώρα στην πλατεία Νίκης), στις 2 Σεπτεμβρίου στην Λάρισα (στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας), στις 3 του μήνα στην Κατερίνη (στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας), στις 4 στην Καβάλα (στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας) και ολοκληρώνουν τη διαδρομή τους στις 5 Σεπτεμβρίου στην Βέροια (στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία της Βέροιας). Όσοι επισκεφτούν τα αεροστάτα, εκτός από το ενημερωτικό υλικό που θα λάβουν για την 81η ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν και σε κληρώσεις με δώρο δωρεάν πτήση με αεροστάτο! Χορηγός των εκδηλώσεων με τα αερόστατα είναι η εταιρεία Μαλαματίνα.

Η 81η ΔΕΘ τιμά τη Ρωσία

Μετά από τέσσερα χρόνια, στην ΔΕΘ επανέρχεται ο θεσμός της Τιμώμενης Χώρας, ρόλο που θα υποστηρίξει φέτος δυναμικά η Ρωσία, η οποία θα καταλάβει με τις επιχειρήσεις της εκθεσιακό χώρο 3.000 τ.μ., ανοίγοντας τον δρόμο για τη σύσφιξη των οικονομικών δεσμών Ελλάδας-Ρωσίας.

Η Ρωσία θα βρίσκεται με τα εκθέματά της στο περίπτερο 16, όπου οι ρωσικές επιχειρήσεις θα προβάλλουν στην 81η ΔΕΘ τα επιτεύγματα της χώρας τους σε τομείς όπως η παραγωγή ενέργειας, η μηχανολογία, η γεωργία, οι κατασκευές, οι μεταφορές, το εμπόριο και η εφοδιαστική αλυσίδα. Παράλληλα θα παρουσιαστεί η επιτυχημένη πορεία των περιφερειακών επιχειρήσεων και οι τεχνολογικές τους προτάσεις. Η κεντρική ιδέα της ρωσικής παρουσίας θα είναι η προώθηση προϊόντων που παράγονται στη Ρωσία, η παρουσίαση της τεχνολογίας και των υπηρεσιών στις διεθνείς αγορές και η προσέλκυση επενδύσεων στον βιομηχανικό τομέα της ρωσικής οικονομίας. Στην 81η ΔΕΘ θα παρουσιαστούν επίσης ρωσικές εφευρέσεις που θα αποκαλυφθούν για πρώτη φορά στο κοινό της έκθεσης.

Το επιχειρηματικό πρόγραμμα της ρωσικής παρουσίας θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μικρομεσαίες και μεγάλες εταιρείες και θα αποτελέσει εφαλτήριο εποικοδομητικών επαφών και συμφωνιών με στόχο τη μακροπρόθεσμη ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης και στις δύο χώρες. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων, ένα πολυθεματικό Ελληνορωσικό Φόρουμ, που θα καταπιαστεί με θέματα που αφορούν την θεσμική, εμπορική και οικονομική συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας.

Εννιά όμορφες βραδιές μουσικής στην 81η ΔΕΘ

Από τη γιορτή δε θα μπορούσαν να λείπουν 9 ξεχωριστές βραδιές συναυλιών γνωστών καλλιτεχνών, καλύπτοντας όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Ορισμένα από τα τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα “πρωταγωνιστήσουν” και φέτος στα Music Events Live, δημιουργώντας το πιο πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα. Κάθε βράδυ στις 21:30, στη μεγάλη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ, τα Music Events Live θα αποτελέσουν πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και fans των καλλιτεχνών, μετατρέποντας κάθε ημέρα της 81ης ΔΕΘ σε μία γιορτή. Τις συναυλίες τις παρακολουθούν όλοι μόνο με το εισιτήριο της 81ης ΔΕΘ.

Music Events

Στις 10 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της ΔΕΘ ανεβαίνουν οι πολύ αγαπητοί Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου και τη «σκυτάλη» παίρνουν στις 11 του μηνός η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες. Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τραγουδούν ο Στέλιος Ρόκκος και η Μαλού και την επόμενη ημέρα το εξαιρετικό μουσικό δίδυμο των Ματθαίου και Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη. Στις 14 του μήνα ο Σταύρος Κουγιουμτζής συναντά τον Βασίλη Τσιτσάνη μέσα από το μπουζούκι του Θανάση Πολυκανδριώτη, που δένει με τις φωνές του Κώστα Μακεδόνα, της Κατερίνας Κόρου και της Αιμιλίας Κουγιουμτζή. Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου είναι η σειρά του Γιάννη Πλούταρχου να ανέβει στη σκηνή της ΔΕΘ με τους Kings να κάνουν το opening act. Την επόμενη ημέρα, η Πέγκυ Ζήνα θα ξεσηκώσει τους θαυμαστές της, ενώ το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στα Music Events θα δώσουν τον τόνο ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Demy με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και τους Panik Live να κάνουν το opening act. Το συναυλιακό πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 του μηνός με την Πάολα, ενώ το opening act κάνουν οι Rec.

Ένας ποντιακός χορός θα διεκδικήσει το Ρεκόρ Γκίνες!

Μία διεκδίκηση στα ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο σε μήκος και σε αριθμό συμμετεχόντων ποντιακό χορό «Ομάλ», θα επιχειρηθεί μέσα από τη συναυλία «Μαζί…με ψυχή!» των αδελφών Κωνσταντίνου & Ματθαίου Τσαχουρίδη κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των αδελφών Τσαχουρίδη, στις 13 Σεπτεμβρίου, θα σχηματιστεί ένας χορός «Ομάλ», ο οποίος θα περικυκλώσει όλο το εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης και ένα μέρος του κέντρου της πόλης. Η σχετική αίτηση προς τον αρμόδιο φορέα των ρεκόρ Γκίνες έχει ήδη γίνει, ενώ ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που υλοποιείται μία τέτοια πρωτοβουλία για έναν παραδοσιακό ποντιακό χορό.

Mysticon 2: Το Φεστιβάλ Μυστηρίου Θεσσαλονίκης επιστρέφει στην 81η ΔΕΘ

Μετά την πετυχημένη περσινή διοργάνωση του Φεστιβάλ Μυστηρίου Θεσσαλονίκης, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες της πόλης μας που διοργανώνουν διαδραστικά, εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια απόδρασης και ρόλων, βιωματικές εναλλακτικές ξεναγήσεις και παιχνίδια θρύλων και μυστηρίου σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, το επωνομαζόμενο «Mysticon 2» θα επαναληφθεί και φέτος. Μάλιστα, φέτος συμμετέχουν 11 τέτοιες ομάδες έναντι των 9 της προηγούμενης χρονιάς, και θα είναι οι: The Mind Trap, Great Escape Thessaloniki, Locked, Braingame, Dot2dot, Thessaloniki Walking Tours, Addart, Escape 1107, Ελληνική Ομοσπονδία Stratego, Game over team, The Cue.

Το Φεστιβάλ Μυστηρίου άλλωστε συνιστά ένα είδος εναλλακτικού τουρισμού, καθώς αναδεικνύει μια άλλη πτυχή της πόλης μας, αυτήν που συνδέεται με θρύλους, μαρτυρίες, ιστορικά γεγονότα και δοξασίες, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και προκαλούν την επιθυμία της βιωματικής γνωριμίας μαζί της. Η Θεσσαλονίκη, με τη μεγάλη ιστορία και τα πολλά πρόσωπα βασισμένη στο ιδιαίτερο πολυπολιτισμικό παρελθόν της, είναι το ιδανικό σκηνικό για σενάρια απόδρασης, αστυνομικές ιστορίες και περιπέτειες του μυαλού, κυνήγι θησαυρών, ξεναγήσεις όπου το φανταστικό συναντά την ιστορία, αφηγήσεις σε μνημεία, σημεία και δρόμους που κρύβουν σκοτεινές πλευρές , προσφέροντας έτσι, μια ταξιδιωτική εμπειρία έξω από τα καθιερωμένα σε ομάδες τουριστών, που επιζητούν αυτό το είδος.

Το 2ο Φεστιβάλ Μυστηρίου Θεσσαλονίκης έρχεται λοιπόν στην 81η ΔΕΘ, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ενώ πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 13 μέχρι και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, σε εγκαταστάσεις περίπου 1.000 τ.μ. της ΔΕΘ, στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» αλλά και μέσα στην πόλη, με ξεναγήσεις, κυνήγια θησαυρών και μεταμεσονύκτιες προβολές ταινιών τρόμου. Να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα μας φέρει μεταμεσονύκτιες προβολές 5 ταινιών τρόμου στον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ από 13 μέχρι 18 Σεπτεμβρίου με δωρεάν είσοδο για τους παίκτες του MYSTICON 2!

*13-18 Σεπτεμβρίου, περίπτερο 8, ΔΕΘ & Ολύμπιον, Ώρες λειτουργίας: 10.00 έως 23.00 στη ΔΕΘ, σε μνημεία και μουσεία και 24.00-02.00 στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Ένα μοναδικό θεματικό πάρκο στη ΔΕΘ μας ταξιδεύει στους παραμυθένιους κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά

Σε μια μοναδική συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, η ΔΕΘ-Helexpo ετοιμάζεται να μας εκπλήξει με ένα φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου, Έλληνα δημιουργού. Με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρ και έντονο διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» θα αποκαλύψουν προς το παρόν ένα μικρό μόνο μέρος από τα σπαρταριστά μυστικά τους, κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ, προτού κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στις 24 Οκτωβρίου.

Στο περίπτερο 1 της 81ης ΔΕΘ, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να βιώσουν την εντατική προετοιμασία του πρωτότυπου αυτού θεματικού πάρκου και την αγωνία της δημιουργίας ενός μαγικού σύμπαντος. Οι λάτρεις των παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα «επιβιβαστούν» στο «Εξπρές των Ονείρων», γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού», και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, την Καιτούλα την κοκέτα την κοτούλα, τη Λιλή την παρδαλή λεοπάρδαλη και άλλους, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι.

Η ΔΕΘ-Helexpo, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση τα προηγούμενα χρόνια δύο θεματικών πάρκων που οι επισκέπτες τους ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο, τολμά για μια ακόμη φορά να πρωτοτυπήσει, φιλοδοξώντας να μοιραστεί λίγη μόνο από την ανεπανάληπτη μαγεία των παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά με το παιδικό και όχι μόνο κοινό.

Το eGaming επιστρέφει στην 81η ΔΕΘ

Το μεγαλύτερο gaming event στα Βαλκάνια με πάνω από 80.000 κόσμο επισκεψιμότητα, επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο διαβόητο περίπτερο δεκαεπτά (Hangar 17) από τις 10 εώς τις 18 Σεπτεμβρίου 2016. 3.500 τ.μ θα υποδεχτούν το κλασσικό και σύγχρονο gaming, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, διαγωνισμούς και τουρνουά, ενώ panels με όλα τα αγαπημένα σας νέα και παλιά πρόσωπα του community και άπειρες εσωτερικές εκδηλώσεις θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε ποτέ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν ελεύθερα νέους τίτλους, να διαγωνιστούν σε τουρνουά και άλλες διαδραστικές δραστηριότητες καθημερινά. Τα έπαθλα αυξάνονται σε πάνω από 15.000€ σε τίτλους όπως οι Dota 2, League of Legends, Hearthstone, CS: GO, FIFA16, NB2K16, PES 2016, Mortal Kombat X, Super Smash Bros, Call of Duty, Street Fighter, Overwatch, Heroes of the Storm, Starcraft κ.α, διαγωνισμούς και quizzes καθημερινά.

Όπως κάθε χρονιά έτσι φέτος θα υπάρχει χώρος αφιερωμένος στην επιτραπέζια πλευρά του gaming, με επιδείξεις κλασσικών και νέων επιτραπέζιων τίτλων αλλά και τουρνουά σε μεγάλα card games όπως το Yu Gi Oh! και Magic the Gathering. Παράλληλα, τo cosplay κομμάτι της εκδήλωσης μεγαλώνει με δύο διαγωνισμούς, workshops και on stage παρουσιάσεις. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά μερικούς από τους καλύτερους cosplayers της Ελλάδας και αν βγάλετε φωτογραφία μαζί τους, ενώ μην διστάσετε να κάνετε τις ερωτήσεις για να μάθετε όλα τα κρυφά μυστικά του στην κατασκευή στολών και πανοπλιών.

Σε περίπτωση που όλα τα παραπάνω δεν σας αρκούν, θα υπάρχουν καθημερινά παρουσιάσεις από τα μεγαλύτερα gaming sites στην Ελλάδα και την αφρόκρεμα των Youtubers. Το IGN Greece αναλαμβάνει φέτος να σας συστήσει σε όλους τους νέους τίτλους που αναμένεται να δούμε το 2016 και 2017, με αποκλειστικό υλικό και panels, όχι μόνο σε games αλλά και ταινίες.

Τέλος, γιατί να μην κάνετε και τα φθινοπωρινά σας ψώνια; Videogames, gaminggear, merchandise, anime, movies, tvseries, επιτραπέζια, λούτρινα, ρουχισμός και πολλά άλλα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα όλο το δεκαήμερο για να κάνετε τα ψώνια σας και να ξεκινήσετε δυναμικά το Φθινόπωρο. Το eGaming σας περιμένει και φέτος για μια πραγματική γιορτή βιντεοπαιχνιδιών και μοντέρνας Κουλτούρας στην 81η ΔΕΘ.

Μέρες Θεάτρου …στην 81η ΔΕΘ

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, δείχνοντας αγάπη για την τέχνη και το παιδί, διοργανώνει και φέτος το «4ο Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους» με διαγωνιστικό χαρακτήρα. Η ΔΕΘ – HELEXPO διαμορφώνει το όμορφο πάρκο, που βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία διοίκησης, σε ένα φιλόξενο υπαίθριο θέατρο, όπου κάθε απόγευμα θα παρουσιάζονται παραστάσεις και θεατρικές δράσεις για παιδιά και εφήβους. Από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπόν, οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μέρες θεάτρου στην υπαίθρια σκηνή του μεγάλου Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης. Συνολικά οκτώ θεατρικά σχήματα της πόλης θα συμμετέχουν μάλιστα στο φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων στο πρόγραμμα θα δούμε την όμορφη παράσταση «Το Δώρο» του ΚΘΒΕ, που μετά το μεγάλο καλοκαιρινό ταξίδι της στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστεί στο Παιδικό Φεστιβάλ της ΔΕΘ, συμμετέχοντας εκτός διαγωνιστικού. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες της 81ης ΔΕΘ.

Μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας από τα 90 χρόνια της ΔΕΘ

Φέτος, η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo απήυθυνε κάλεσμα στον κόσμο που αγάπησε τη Διεθνή Έκθεση στο πέρασμα των χρόνων, ώστε να μοιραστεί με τον εθνικό εκθεσιακό φορέα τις αναμνήσεις του, ενόψει του επετειακού εορτασμού των 90 ετών της Έκθεσης. Στο πλαίσιο της δράσης «Η δική σου ιστορία μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε», η ΔΕΘ καλεί όλες και όλους να γράψουν τη δική τους ιστορία ή να στείλουν φωτογραφικές ή υλικές αναμνήσεις και ο,τιδήποτε άλλο τους συνδέει με την ιστορία της ΔΕΘ. Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή: χρειάζεται μόνο λίγος χρόνος για τη συγγραφή μιας μικρής ιστορίας ή την επιλογή από κάποιο λεύκωμα κάποιας χαρακτηριστικής φωτογραφίας ή ενός αναμνηστικού από τη ΔΕΘ. Στη συνέχεια θα πρέπει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου να συμπληρωθεί η σχετική φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση με τα στοιχεία του συμμετέχοντα, αλλά και με την ιστορία του. Θα βραβευτούν οι τρεις πιο όμορφες ιστορίες, οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες & αναμνηστικά υλικά, ενώ οι δέκα καλύτερες ιστορίες και φωτογραφίες θα αποσταλούν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε εφημερίδες και site, ώστε να αποτελέσουν τμήμα σχετικών ρεπορτάζ. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες σε αυτή την πρωτότυπη διαδικασία θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της 81ης ΔΕΘ. Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί έκθεση του φωτογραφικού υλικού και των ιστοριών αυτών από τους επισκέπτες της ΔΕΘ, ενώ θα ετοιμαστεί ντοκιμαντέρ για την Έκθεση, που θα αφορά την περίοδο μετά την μεταπολίτευση.

*10-18 Σεπτεμβρίου, ΔΕΘ, ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9: 10:00-22:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/9: 10:00-22:00

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 18/9: 10:00-22:00

Εισιτήριο εισόδου για την 81η Δ.Ε.Θ.:

Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη: 3,00€, οικογενειακό 10,00€

Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή: 5,00€, οικογενειακό 15,00€

Το οικογενειακό Εισιτήριο ισχύει για 4 άτομα, 2 ενήλικες και 2 παιδιά

Για πενταμελή οικογένεια, 2 ενήλικες και 3 παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών, η τιμή εισιτηρίου του πέμπτου ατόμου θα είναι ανάλογη της ημέρας εισόδου (3€ ή 5€).

Σε ότι αφορά τα ΑΜΕΑ, θα ισχύει η δωρεάν είσοδος μόνο για άτομα με κινητικά προβλήματα

Τέλος τα καταστήματα της πόλης θα μείνουν ανοικτά και τις δυο Κυριακές της έκθεσης!

επιστροφή στην κορυφή

xrysopoulos