Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

1.0sinefa  vroxi

Νεφώσεις με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας

Τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα με εξαίρεση το νότιο Αιγαίο όπου οι νεφώσεις αναμένεται να αναπτυχθούν προς το μεσημέρι. Βροχές θα σημειωθούν σε όλη την ηπειρωτική χώρα, στα νησιά του Ιονίου αλλά και κατά τόπους στα νησιά του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου. Καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 11 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 23, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 26 και στην Κρήτη από 11 έως 26.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα στραφούν σταδιακά σε νότιους ίδιας έντασης. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι αρχικά βόρειοι άνεμοι 2 έως 4 μποφόρ θα στραφούν στη διάρκεια της ημέρας σε νότιους 3 έως 5 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση προς το βράδυ. Στο Ιόνιο οι αρχικά μεταβαλλόμενοι άνεμοι έως 3 μποφόρ, θα γίνουν από το πρωί νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενισχυθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

meteo.gr

επιστροφή στην κορυφή

xrysopoulos