Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ενημερωτικές δράσεις από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας

ELAS KATERINH

Στο "Χριστουγεννιάτικο Πάρκο των Χρωμάτων" της Κατερίνης

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας και αυτές τις γιορτές πραγματοποιεί ενημερωτικές δράσεις, με τη λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου, στο πλαίσιο των γιορτινών εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης.
Ξεκίνησε από την 1η Δεκεμβρίου 2017 η λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου της αστυνομίας, στο χώρο του «Χριστουγεννιάτικου Πάρκου των Χρωμάτων» στην πόλη της Κατερίνης, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας, αλλά και την πρόληψη και αποφυγή από κλοπές και απάτες.

Το πληροφοριακό περίπτερο της αστυνομίας θα λειτουργεί καθημερινά έως τις 5 Ιανουαρίου 2018, τις ώρες από 10.00 το πρωί έως 22.00 το βράδυ και τα παιδιά και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται από αστυνομικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, σε θέματα όπως η σωστή οδηγική συμπεριφορά, η καλλιέργεια οδικής παιδείας από μικρή ηλικία, αλλά και για την πρόληψη κλοπών, την αποφυγή απατών και την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ενημερωτικού περιπτέρου θα διανέμεται στα παιδιά και τους επισκέπτες ειδικό έντυπο ενημερωτικό υλικό για θέματα τροχαίας και ασφάλειας, καθώς και αναμνηστικά δώρα.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες να επισκεφτούν το ενημερωτικό περίπτερο της αστυνομίας.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 08:58
επιστροφή στην κορυφή

xrysopoulos