Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ελεύθερος υπό όρους ο 37χρονος πατέρας που κατηγορήθηκε για ασέλγεια

20170215 125904

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 37χρονος που είχε συλληφθεί κατόπιν καταγγελίας της 13χρονης κόρης του ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Ο ίδιος απολογούμενος υπεραμύνθηκε της αθωότητάς του, αρνούμενος τις βαρύτατες πράξεις που του καταλογίζονται.

Φέρεται, δε, να ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ψευδή καταγγελία και έκανε επίκληση στο σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή του.

Αξιολογώντας τις ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και το υλικό της δικογραφίας, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο υπό τους εξής όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αυτοπρόσωπη εμφάνιση μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση επικοινωνίας με τις δύο ανήλικες θυγατέρες του.

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Κυριακή από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης, όπου απευθύνθηκε η 13χρονη, καταγγέλλοντας ότι υπέστη ασελγείς πράξεις από τον πατέρα της. Η ίδια καταγγελία περιελάμβανε αναφορές για βίαια συμπεριφορά του 37χρονου, λεκτική και σωματική, τόσο απέναντι στην ίδια όσο και απέναντι στην 15χρονη αδελφή της, κάτι που η τελευταία φέρεται να επιβεβαίωσε.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ο κατηγορούμενος ασκούσε την επιμέλεια των δύο ανήλικων θυγατέρων του, ενώ βρισκόταν σε διάσταση από τη σύζυγό του και μητέρα των κοριτσιών. Όπως έγινε γνωστό, κατόπιν των παραπάνω καταγγελιών, οι αδελφές φαίνεται ότι επέστρεψαν στην μητέρα τους.

επιστροφή στην κορυφή

xrysopoulos