Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos

ΡΟΗ 24/7:

Πέλλα: Έργο πολιτικής προστασίας στον Δήμο Αλμωπίας

52859424 2297533183907866 4296931582112956416 n

Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο

Τη σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση κοιτόστρωσης γέφυρας Ασπροποτάμου στην Τ.Κ. Όρμας» υπέγραψε η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου–Αηδονά παρουσία του κ. Κόντου, εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 240.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, από τους Ιδίους Πόρους.

«Δίνουμε λύση σε ένα πρόβλημα που χρήζει άμεσης παρέμβασης σε ένα σημείο που η επικινδυνότητα του αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Η αποκατάσταση κοιτόστρωσης της γέφυρας σε δρόμο που οδηγεί σε ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό της περιοχής μας θα ενισχύσει την ασφάλεια των μετακινήσεων. Ευχαριστώ την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας για τη συνεργασία και την ωρίμανση των διαδικασιών των παρεμβάσεων που υλοποιούμε» δήλωσε η κ. Αθανασιάδου–Αηδονά στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης.

Η μελέτη του έργου περιλαμβάνει την αποκατάσταση της κοιτόστρωσης της γέφυρας της επαρχιακής οδού Αψάλου–Πολυκάρπης–Λουτρών Λουτρακίου στον χείμαρρο Ασπροπόταμο–Μπέλιτσα.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν γενικές εκσκαφές, κατασκευή συρματοκιβωτίων, επισκευή σιδηρών κιγκλιδωμάτων γέφυρας κι άλλες απαραίτητες εργασίες στο πλαίσιο της σύμβασης του έργου.

επιστροφή στην κορυφή

xrysopoulos