Συναγερμός για μαζική συγκέντρωση μεταναστών και προσφύγων στον Έβρο
- Γράφτηκε από την Halkidiki Focus
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
Επί ποδός οι ελληνικές αρχές
Συναγερμός στον Έβρο τις τελευταίες ώρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλο πλήθος προσφύγων και μεταναστών έχει μαζευτεί στα σύνορα με την Τουρκία, τόσο στην περιοχή της Αδριανούπολης όσο και στην τουρκική πλευρά στο ύψος του Πετάλου, στον Πέπλο καθώς και στα Ύψαλα.
Οι πληροφορίες έρχονται εν μέσω σεναρίων ότι οι τουρκικές αρχές προετοιμάζουν δεύτερη απόπειρα πίεσης των ευρωπαϊκών συνόρων χρησιμοποιώντας πρόσφυγες και μετανάστες, ο αριθμός των οποίων φαίνεται να ξεπερνάει τις 6.000 και όπως γράφει η Haber Turk «το ταξίδι της ελπίδας μέσω της Αδριανούπολης ξεκινούν και πάλι μετανάστες».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ελληνικές αρχές έχουν σημάνει συναγερμό με τον μηχανισμό αναχαίτισης της εφόδου να βρίσκεται σε εξέλιξη.
με πληροφορίες από ert.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus
- Σε προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός του πρωτογενούς τομέα
- "Δήμος Δίου-Ολύμπου, ένας θεϊκός προορισμός"
- Ημαθία: Έκαναν την ταβέρνα... "μίνι καζίνο" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
- Β. Κικίλιας: "Ανησυχητικές οι καθυστερήσεις παράδοσης των εμβολίων" (ΒΙΝΤΕΟ)
- Πως θα λειτουργήσουν την Πέμπτη τα σχολεία στους Δήμους Πολυγύρου και Αριστοτέλη