ΡΟΗ 24/7:

Πρόγραμμα Εθελοντισμού «Learn your future» για 12 μήνες, στην Ισπανία

pontevedra-galicia-spain

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους/νέες ηλικίας 18-30 ετών

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον Ισπανικό Οργανισμό “Αsociación Galega da Formación do Profesorado” προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 12 μηνών στην Pontevedra της Ισπανίας, από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι τον Οκτώβριο του 2016.

Δραστηριότητες εθελοντή:

-Συμμετοχή στην οργάνωση πολιτιστικών δραστηριοτήτων (εκθέσεις, συναυλίες, διοργάνωση εκδηλώσεων με θέμα τη μουσική, την παράδοση, το φαγητό κλπ.)

-Υποστήριξη και συμμετοχή στο τμήμα Βραζιλιάνικων κρουστών της πόλης

-Εργαστήρια Αφρικάνικων κρουστών

-Μαθήματα Αγγλικών

-Νεανικές Δραστηριότητες (συναντήσεις νέων, workshops κλπ) –

-Συμμετοχή στα Open Nights: Το μεγαλύτερο νεανικό πρόγραμμα στη Γαλικία, με περίπου 200 workshops και 4000 συμμετέχοντες διάρκειας 4 μηνών

-Summer camps

-Κοινοτική Κουζίνα

- Περιβαλλοντικές δράσεις στο ποτάμι και την παραλία

- Υποστήριξη ατόμων με αναπηρία.

Μέσα από το πρόγραμμα ο εθελοντής θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τις προσωπικές του δεξιότητες και κλίσεις, να αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες και να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στην οργάνωση και διαχείριση προγραμμάτων στους παραπάνω τομείς, προσφέροντας παράλληλα στο κοινωνικό σύνολο.

Στους εθελοντές καλύπτεται πλήρως η διαμονή, η διατροφή και τα αεροπορικά εισιτήρια καθώς και ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για την κάλυψη των προσωπικών εξόδων του εθελοντή.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους/νέες ηλικίας 18-30 ετών. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν δεν έχουν παρά να αποστείλουν ένα σύντομο βιογραφικό τους κι ένα motivation letter στην αγγλική γλώσσα, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπ’ όψιν κου Κυριακού Γρηγόρη. Περισσότερες πληροφορίες στο www.youineurope.gr

επιστροφή στην κορυφή