ΡΟΗ 24/7:

Συντριβή αεροσκάφους των Αιθιοπικών Αερoγραμμών με 157 επιβαίνοντες

Ethiopian787 HR

Συλλυπητήρια από τον ΠτΔ Π. Παυλοπουλο

Ένα αεροσκάφος των των Αιθιοπικών Αερογραμμών συνετρίβη το πρωί της Κυριακής με 149 επιβάτες από 33 χώρες και 8 μέλη πληρώματος. Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Αιθιοπίας δεν επέζησε κανένας από τους επιβαίνοντες.
Το αεροσκάφος, ένα Boeing 737, που πραγματοποιούσε πτήση από την Αντίς Αμπέμπα με προορισμό το Ναϊρόμπι, είχε ασταθή ρυθμό ανόδου μετά την απογείωσή του, σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα καταγραφής πτήσεων Flightradar24. Η πτήση ΕΤ 302 κατέπεσε κοντά στην πόλη Μπισόφτου, 62 χλμ νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Αντίς Αμπέμπα, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Συλλυπητήρια Πρ. Παυλόπουλου στην πρόεδρο της Αιθιοπίας

Τα συλλυπητήριά του προς την Πρόεδρο της Αιθιοπίας, Sahle-Work Zewde, για τη σημερινή αεροπορική τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 157 ανθρώπους, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας, τα θερμά συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας προς την ομόλογό του και τις οικογένειες των θυμάτων του σημερινού δυστυχήματος που συνέβη σε αεροσκάφος της Ethiopian Airlines και προκάλεσε μεγάλο αριθμό θυμάτων, διαβίβασε ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αιθιοπία, Νικόλαος Παττακιάς.

επιστροφή στην κορυφή