ΡΟΗ 24/7:

ΘΕΛΕΙ ΑΡΧ... ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧ... ΣΟΥ! Κύριο

anna

 

 

Είσαι άνδρας και δεν αισθάνεσαι άνδρας. Αισθάνεσαι περισσότερο γυναίκα, θα 'θελες να ήσουν γυναίκα. Τι κάνεις; Μια σκέψη είναι να τα κόψεις. Θέλει κότσια, ρε. Να 'σαι και πολύ αρχιδάτο άτομο για να το αποφασίσεις. Να πεις στα γεννητικά όργανα με τα οποία γεννήθηκες, χαίρετε, τελειώσαμε.

 

Να κάνεις εγχείριση αλλαγής φύλου (στη φωτό η φετινή συμμετοχή στη Eurovision για την Αυστρία ονόματι Κοντσίτα Βουρστ). Όχι στην Ελλάδα, μη σε βρει κάποιο πρόβλημα υγείας. Κάποτε οι δικοί σου, οι δικές σου τρέχανε στην Καζαμπλάνκα. Σήμερα, στα σίγουρα Λονδίνο, φθάνουν τα 30 χιλιάρικα ευρώ.

Και πώς ζεις σαν τραβέστω, αν δεν εγχειριστείς; Να βρεις δουλειά, πού; Δύσκολο. Απίθανο. Θα πέσεις στην πορνεία. Στο πεζοδρόμιο και από κοντά το ναρκωτικό, το aids, το κράξιμο του κόσμου, το κυνήγι από τον μπάτσο.

Διάβασα μια συνέντευξη της κυρίας Μαρίας Γαλανού, πασίγνωστης στο χώρο, ιδιοκτήτρια εκδοτικού οίκου, αξιοπρεπέστατη πρόεδρος του σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, η οποία παραπονιέται για το ρατσισμό που βιώνουν οι τρανς, άνδρες και γυναίκες. Μη βιάζεστε, κυρία μου.

Θα περάσουν κάποια χρόνια, κάποιες δεκαετίες για να αποδεχθεί η κοινωνία τη διαφορετικότητα των transsexual, αν και παίζουν αντιρρήσεις για το εν λόγω όρο, ότι το σωστό είναι “Διεμφυλικοί”. Τι λέγαμε;

Είμαστε στην Ελλάδα, χώρα συντηρητική. Ούτε πέντε χρόνια δεν είναι που ακούστηκε για πρώτη φορά στη Βουλή ο όρος “Διεμφυλικός”. Μην πούμε το άλλο. Ότι ακόμα και μία εγχειρισμένη δεν θεωρείται γυναίκα από τον κόσμο.

ΑΠΟ:apodytiriakias

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 09 Μαΐου 2014 12:07
επιστροφή στην κορυφή