Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Στο επίκεντρο Αναπτυξιακός Νόμος και Επενδύσεις

OEE8-1

7η Παμβορειοελλαδική Συνδιάσκεψη Επιχειρηματικών Στελεχών

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ελλάδος, διοργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη την 7η Παμβορειοελλαδική Συνδιάσκεψη Επιχειρηματικών Στελεχών με θέμα: «Αναπτυξιακά, Επενδυτικά και Τουριστικά ζητήματα καθώς και ΕΣΠΑ και Αναπτυξιακός Νόμος που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και γενικά την επιχειρηματικότητα».

Επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης, παρουσίασε τους στόχους του Υπουργείου και της κυβέρνησης στα συγκεκριμένα θέματα  και απάντησε σε ερωτήματα που του υποβλήθηκαν.

 

OEE8-2

 

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας και του Συνδέσμου, εισηγητής των θεμάτων της συνδιάσκεψης ήταν ο Πρόεδρος, Ιωάννης Μανδρίνος, ο οποίος και ζήτησε από τον Υπουργό Οικονομίας τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης με συγκεκριμένα μέτρα – επενδυτικά, αναπτυξιακά, φορολογικά κλπ. – που θα βοηθήσουν την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων αυτών προς όφελος και της εθνικής μας οικονομίας.

Επίσης, ο κ. Μανδρίνος εξήγγειλε την ίδρυση, με πρωτοβουλία του, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού και Ναυτιλίας που θα βοηθήσει τις τουριστικές προσπάθειες της χώρας – μικρές και μεγάλες - για ουσιαστική οργάνωση και πραγματική αύξηση του τουριστικού προϊόντος.

Η συνδιάσκεψη έκλεισε με την απονομή από τον Ιωάννη Μανδρίνο τιμητικής πλακέτας στον κ. Σταθάκη για το αμέριστο ενδιαφέρον του στην ανασυγκρότηση και επανεκκίνηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δέχονται τα μεγαλύτερα βάρη της μνημονιακής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας.

OEE8-3

επιστροφή στην κορυφή