ΡΟΗ 24/7:

Πρόγραμμα Προώθησης Επιχειρηματικότητας VentureGarden

anat

Υποβολή Αιτήσεων έως 24 Απριλίου 2017, 5 μ.μ.

Την ευκαιρία σε ανθρώπους να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους, προσφέρει για μια ακόμη φορά το πρόγραμμα VentureGarden, το οποίο υλοποιείται από το Anatolia School of Business του ACT - American Collegeof Thessaloniki στη Θεσσαλονίκη και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece στην Αθήνα με τη στήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI). Οι υποβολές για τον έβδομο κύκλο του εντατικού προγράμματος μαθημάτων θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου ιστότοπου www.venturegarden.gr ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και τις 24 Απριλίου και ώρα 5 μ.μ.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Απριλίου 2017 στη Θεσσαλονίκη και στα μέσα Μαΐου στην Αθήνα.

Τί είναι το VentureGarden;

Το VentureGarden αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων επιχειρηματιών, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας και να εκπαιδευτούν από επαγγελματίες του χώρου. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να μετατρέψουν μια ιδέα σε επιχειρηματική πραγματικότητα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 μαθήματα, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με τα πιο σημαντικά θέματα που καθορίζουν ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό ξεκίνημα, καθώς και ένα στάδιο συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης, διάρκειας 12 μηνών, που θα βασίζεται στο εξατομικευμένο πλαίσιο επιχειρηματικών στόχων του κάθε συμμετέχοντα.
Στους έξι προηγούμενους κύκλους του προγράμματος υποβλήθηκαν περισσότερες από 1.595 αιτήσεις συμμετοχής, από τις οποίες οι 545 επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια των έξι κύκλων, 184 καθηγητές και μέντορες παρέδωσαν συνολικά 486 ώρες μαθημάτων, προσφέροντας συμβουλευτική και ουσιαστική υποστήριξη, με στόχο οι επιχειρηματικές ιδέες των συμμετεχόντων να προσφέρουν απτά επιχειρηματικά αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έως και σήμερα, περισσότερες από 774 ώρες συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης έχουν προσφερθεί στους συμμετέχοντες του VentureGarden.
Παράλληλα, ανάμεσα στις επιχειρηματικές ευκαιρίες στις οποίες είχαν πρόσβαση εγκεκριμένοι συμμετέχοντες του προγράμματος, ήταν επιχειρηματικοί διαγωνισμοί όπως το MIT Enterprise Forum Greece Start up Competition 2017, όπου μία ομάδα - «απόφοιτος» του VentureGarden, κατάφερε να περάσει στην ημιτελική φάση του Διαγωνισμού και να αποκτήσει σημαντική συμβουλευτική καθοδήγηση και υποστηρικτικούς πόρους για την περαιτέρω στήριξη του εγχειρήματός της.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την υποβολή συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.venturegarden.gr ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310 398 347.

επιστροφή στην κορυφή