ΡΟΗ 24/7:

Διοργάνωση εβδομάδας ελληνικών προϊόντων στην Κροατία

el proionta ek

Τον Φεβρουάριο στο Ζαγκρεμπ

Εβδομάδα ελληνικών προϊόντων προτίθεται να διοργανώσει κροατική αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ τον Φεβρουάριο 2019 στην Κροατία, σύμφωνα με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.
Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Ζάγκρεμπ, βρίσκεται σε επικοινωνία με την κροατική αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ η οποία αναζητά επιχειρήσεις που εξάγουν τα παρακάτω προϊόντα: Ελιές, Ελαιόλαδο (1 λ. / 0,75/ 3λ.), Μέλι, Κριτσίνια, Μπαχαρικά, Τουρσί/ βαζάκια, Προϊόντα ντομάτας, Αποξηραμένα φρούτα, Ελληνικοί μεζέδες, Σύκα, Σάλτσες, Ψάρια και θαλασσινά σε κονσέρβα, Μαρμελάδες, Όλο το φάσμα των γαλακτοκομικών (τυριά, γιαούρτια).

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να στείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους με την αιτιολογία «Συμμετοχή στην εβδομάδα ελληνικών Προϊόντων» απευθείας στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Ζάγκρεμπ στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Γραφείου ΟΕΥ της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Ζάγκρεμπ +38514835716 & +38514810437.

 

επιστροφή στην κορυφή