ΡΟΗ 24/7:

Εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

32294195 2088684744689594 694069206114631680 o

Κάλεσμα από τον πρόεδρο της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Β. Καμπάνη

Εκλογές για την ανάδειξη των δύο οργάνων του, της Συνέλευσης των 200 Αντιπροσώπων (ΣτΑ) και των επταμελών Τοπικών Διοικήσεων των Περιφερειακών Τμημάτων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου.

Ενόψει της διαδικασίας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), Βασίλης Καμπάνης, σε μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) μετά από 25 χρόνια Δράσης αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική φωνή των Λογιστών-Φοροτεχνικών, με μέλη 49 Ενώσεις από όλη την Ελλάδα.

Η θεσμική κατοχύρωση και θωράκιση του Επαγγέλματός μας αποτελούσε και αποτελεί μονόδρομο.

Η Ομοσπονδία αγωνίζεται, διεκδικεί, παρεμβαίνει, προτείνει, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αναγνωρίζεται ως σημαντικός παράγοντας από την Πολιτεία και καταφέρνει να ασκεί αγωνιστικά αλλά και υπεύθυνα τον ρόλο της προς όφελος του Κλάδου.

Η Επιλογή σας στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου την προσεχή Κυριακή 15 Δεκεμβρίου είναι κρίσιμη, ενόψει μεγάλων και σημαντικών εξελίξεων στο Επάγγελμα του Λογιστή-Φοροτεχνικού.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι επιβεβλημένο να εκπροσωπηθεί ο Κλάδος μας με όσους γίνεται περισσότερους Συναδέλφους Λογιστές-Φοροτεχνικούς στην Διοίκηση του Ο.Ε.Ε., τον φορέα που εποπτεύει τις άδειες μας.

Καλώ όλους τους Λογιστές-Φοροτεχνικούς να προσέλθουν στις κάλπες του Ο.Ε.Ε. την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και να δώσουν ακόμη περισσότερη δύναμη στους υποψήφιους Λογιστές - Φοροτεχνικούς".

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 20:28
επιστροφή στην κορυφή