ΡΟΗ 24/7:

Ο Βούτσης «κλείδωσε» για Πρόεδρος της Βουλής – Αντιπρόεδρος ο Δραγασάκης

drag tsipras voutsis

- Όλες οι τελευταίες πληροφορίες στο  «παρά πέντε» της ανακοίνωσης της νέας κυβέρνησης - Οι καραμπόλες, οι εκπλήξεις, οι αναβαθμίσεις - Όνομα-έκπληξη για Υπουργός Εσωτερικών - Οριστικοποιήθηκε ο διάδοχος Πανούση στο Προστασίας του Πολίτη - Αναβαθμίζεται σε Υφυπουργείο η διαχείριση του ΕΣΠΑ - Το «Υπουργείο Μνημονίου» γίνεται τελικά γενική γραμματεία

 

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης γίνονται οι τελευταίες «καραμπόλες». Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, «κλείδωσε» για την θέση του Προέδρου της Βουλής ο Νίκος Βούτσης.

Ο Γιάννης Δραγασάκης παραμένει τελικώς Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Ο Γιώργος Χουλιαράκης θα αναλάβει πόστο κάτω από τον Υπουργό Οικονομικών (Ευκλείδη Τσακαλώτο) αναλαμβάνοντας πιθανότατα το χαρτοφυλάκιο του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ στην προηγούμενη κυβέρνηση Δημήτρη Μάρδα, αρμόδιος για το ΓΛΚ.

Στο Ναυτιλίας πηγαίνει πιθανότατα ο Θοδωρής Δρίτσας, χωρίς όπως φαίνεται να έχει θέση ο Χρήστος Ζώης των ΑΝΕΛ.

Ο Παναγιώτης Σκουρλέτης θα παραμείνει στο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Πληροφορίες θέλουν να έχει «κλειδώσει» στο Υπ. Εσωτερικών ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπως και ο πρώην Υφ. Αμυνας Νίκος Τόσκας που αναβαθμίζεται σε Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στη θέση Πανούση.

Σε Υφυπουργό Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ θα αναβαθμιστεί ο Αλέξης Χαρίτσης, από γενικός γραμματέας στο ίδιο αντικείμενο.

Πληροφορίες θέλουν ότι το Υπουργείο Μνημονίου θα μετατραπεί τελικά σε γενική γραμματεία (άγνωστο ακόμη ποιος θα την αναλάβει).

 

iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 19:07
επιστροφή στην κορυφή