ΡΟΗ 24/7:

Θ. Πολυχρονιάδη: «Στην πολιτική πρέπει να είσαι ο εαυτός σου»

poluxroniadh

- Για τη συμμετοχή της στα κοινά, την πολιτική, αλλά και τις αυτοδιοικητικές εκλογές μίλησε η Δημοτική Σύμβουλος της Ν. Καλλικράτειας στην εκπομπή "Αλήθειες και Ψέματα"

«Σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι τους άλλους. Τελικά στην πολιτική πρέπει να είσαι ο εαυτό σου. Αν δεν είσαι κάποια στιγμή φαίνεται». Τα παραπάνω είναι λόγια της Δημοτικής Συμβούλου από την Ν. Καλλικράτεια, Θάλειας Πολυχρονιάδη, στην εκπομπή του Radio Star και της Κορίνας Ζολλά "Αλήθειες και Ψέματα", η οποία μίλησε για την πολιτική του σήμερα, τις συνεργασίες που πρέπει να αρχίσουν να γίνονται σε όλα τα επίπεδα, για τον ανδροκρατούμενο χώρο της πολιτικής που αρχίζει να αλλάζει τελευταία, ενώ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για τη μη συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να πάψει να ασχολείται με την πολιτική: «Όσο θα υπάρχω θα ασχολούμαι, από όποιο μετερίζι κι αν είναι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για τη γυναικεία συμμετοχή στα κοινά σχολίασε ότι στην Ελλάδα αυξάνεται συνεχώς σε έναν καθαρά ανδροκρατούμενο χώρο, ωστόσο στη Χαλκιδική είναι ακόμα μικρή: «Δεν έχει ωριμάσει σε τοπικό επίπεδο. Ίσως οι γυναίκες να αδιαφορούν, ίσως να δίνουν βάρος στις οικογένειές τους και δεν έχουν χρόνο», ανέφερε η κ. Πολυχρονιάδη, τονίζοντας ωστόσο ότι υπάρχουν δείγματα ότι αυτό αλλάζει.
Ακόμα η κ. Πολυχρονιάδη επεσήμανε ότι οι πολιτικές συνεργασίες είναι πλέον επιβεβλημένες για να προχωρήσουμε, τονίζοντας ότι πολλά ψηφοδέλτια απαρτίζονταν από υποψηφίους που προέρχονταν από διαφορετικούς χώρους.
Σχολιάζοντας τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το γεγονός ότι στο Δήμο Ν. Προποντίδας υπήρξαν 3 υποψήφιοι από τον ίδιο πολιτικό χώρο, τόνισε ότι όλοι έδωσαν ένα σοβαρό αγώνα και οι αριθμοί ειδικά του δεύτερου γύρου το δείχνουν, καθώς η διάφορά του Μ. Καρρά με τον Δ. Τσούφη ήταν μόλις 92 ψήφοι, ενώ σημείωσε ότι έχουν πλέον ένα δύσκολο έργο να επιτελέσουν, αφού ο Δήμος Ν. Προποντίδας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

επιστροφή στην κορυφή