ΡΟΗ 24/7:

Βολές Βαλιάνου κατά Τζιτζικώστα για το δρόμο της Κασσάνδρας

valianos1

- Μετά την επίσκεψη Απόστολου Τζιτζικώστα στο εργοτάξιο

 

Βολές προς τον Περιφερειάρχη και επικεφαλής του συνδυασμού "Αλληλεγγύη", Απόστολου Τζιτζικώστα, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, με το συνδυασμό "Μακεδονία Πρωταθλήτρια", Στέλιος Βαλιάνος, αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε ο πρώτος για την υλοποίηση του έργου της κατασκευής του δρόμο της Κασσάνδρας.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Βαλιάνος αναφέρει ότι ο κ. Τζιτζικώστας ιδιοποιείται την αποκλειστικότητα της υλοποίησης του έργου, κάτι που χαρακτηρίζει ως «παλαιοκομματική, πολιτικάντικη πρακτική».
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφτηκε την Τετάρτη 02/04 τη Χαλκιδική και επιθεώρησε τα έργα που εκτελούνται στον οδικό άξονα Ποτίδαιας – Κασσανδρείας. Στις δηλώσεις που έκανε από εκεί τόνισε ότι το μεγαλύτερο μέρος του έργου (πρόκειται έναν δρόμο που δέχεται τεράστιο κυκλοφοριακό φόρτο) θα παραδοθεί στην κυκλοφορία λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου θα παραδοθούν 9 από τα συνολικά 17 χιλιόμετρα του οδικού άξονα. Τα υπόλοιπα 8 θα παραδοθούν, όπως δήλωσε ο Α. Τζιτζικώστας, πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου του 2015. Ο ίδιος σημείωσε ακόμα ότι το έργο χρηματοδοτείται με πόρους από το ΕΣΠΑ.
Στις δηλώσεις που έκανε, ο κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε –ή άφησε να εννοηθεί – την υλοποίηση και την ολοκλήρωση του έργου ως δικό του επίτευγμα. «Ξέχασε» ωστόσο να αναφέρει, ότι το έργο αυτό υλοποιείται σήμερα (και αναμένεται παραπάνω από το 50% να παραδοθεί στην κυκλοφορία εντός των επόμενων βδομάδων) επειδή ο ΓΓ Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ικανοποίησε αίτημα του Παναγιώτη Ψωμιάδη και το ενέταξε στα έργα εθνικής σημασίας. Πρέπει να τονιστεί ότι το έργο βρήκε χρηματοδότηση ακριβώς εξαιτίας της ένταξης αυτής, γεγονός που παρέβλεψε να αναφέρει ο Α. Τζιτζικώστας.
Σύμφωνα με τον συνδυασμό «Μακεδονία Πρωταθλήτρια», το γεγονός ότι ο Α. Τζιζτικώστας «ξεχνάει» να αναφερθεί στην προϊστορία του έργου και προσπαθεί να εμφανίσει την εκτέλεσή του αποκλειστικά και μόνο ως δικό του επίτευγμα, είναι ένα λυπηρό γεγονός, που συνιστά παλαιοκομματική, πολιτικάντικη πρακτική».

επιστροφή στην κορυφή