ΡΟΗ 24/7:

Στηρίζει Κακλαμάνη ο Ψωμιάδης

psomiadis

Για τη στάση του στα εσωκομματικά της ΝΔ

 

Τη στάση του Βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη στο ζήτημα της διεύρυνσης της Παράταξης στο χώρο του Κέντρου επικροτεί με επιστολή που του απέστειλε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο κ. Ψωμιάδης υπενθυμίζει στην επιστολή του πως Κεντροδεξιά χωρίς Δεξιά δε νοείται και πως ο συνεχιζόμενος παραγκωνισμός στελεχών της λαϊκής Δεξιάς στοίχισε στη Νέα Δημοκρατία αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες. Ακόμη τονίζει πως κανείς δεν αμφισβητεί την ανάγκη ποιοτικής διεύρυνσης του κόμματος, απόλυτη προτεραιότητα όμως πρέπει να δοθεί στο να συμμαζέψει η ΝΔ τα του οίκου της.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητέ Νικήτα,

Θέλω με την παρούσα να σε συγχαρώ για τη στάση που έχεις κρατήσει με δηλώσεις και συνεντεύξεις σου στο ζήτημα που έχει προκύψει με την περίφημη "διεύρυνση" της Νέας Δημοκρατίας στο χώρο του Κέντρου.

Ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου είχα επισημάνει πως Κεντροδεξιά χωρίς Δεξιά δε νοείται, πως πρέπει κάποτε να απαλλαγούμε από τα φοβικά σύνδρομα του παρελθόντος που μας διακατέχουν ακόμη και πως επιβάλλεται να σταματήσει ο παραγκωνισμός στελεχών της λαϊκής Δεξιάς, πολιτική επιλογή που την πληρώσαμε με αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες. Κανείς δε λέει όχι στην ποιοτική διεύρυνση, στη σύνθεση δυνάμεων, το αντίθετο μάλιστα. Πρώτα, όμως, πρέπει να συμμαζέψουμε τα του οίκου μας.

Δυστυχώς βλέπω με θλίψη πως τα λάθη συνεχίζονται. Εύχομαι και ελπίζω, η καθαρή φωνή σου να ακουστεί από την ηγεσία.

Τα συγχαρητήρια μου για μία ακόμη φορά».

επιστροφή στην κορυφή