Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

1η Σύνοδος Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. στην Αθήνα

40313760-a182-4bd2-8f1a-d8ffff8ce0c2

"Ηχηρή" παρέμβαση από το νέο πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής, Απ. Τζηρίτη

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα η πρώτη σύνοδος προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας. Στις εργασίες της συνόδου, παρουσία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη συμμετείχε και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής, Απόστολος Τζηρίτης όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αλλά κυρίως να μεταφέρει τον σφυγμό της κοινωνίας του νομού μας.

Ο κ. Τζηρίτης, στην εκτενή τοποθέτηση του για τα ζητήματα του νομού, ανέφερε ότι "η ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής επιδιώκει να αναδειχθεί σε σημαντικό για την λειτουργία του κόμματος όργανο στη Βόρεια Ελλάδα, εντάσσοντας για το σκοπό αυτό στο στρατηγικό της σχεδιασμό, ποικίλες και ενδιαφέρουσες θεματικές δραστηριότητες και παράλληλα σχεδιάζοντας δράσεις με επίκεντρο την ευαισθητοποίηση, ενεργοποίηση και δραστηριοποίηση όλων των πολιτών".

"Οι πρωτοβουλίες της ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής εκλογικής ετοιμότητας, όπως έχει αναγγελθεί από τον πρόεδρο του κόμματος και επόμενο πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης του νομού.

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 16 Μαΐου 2016 22:50
επιστροφή στην κορυφή