ΡΟΗ 24/7:

Ευθ. Καρανάσιος: Παραδοσιακές αξίες, σύγχρονη προοπτική

Karanasios3

Με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες με το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, ο πρώην Βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος καταθέτει τις απόψεις του, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση για "λαϊκισμό" και "ψεύτικες υποσχέσεις", ενώ τονίζει ότι η ΝΔ αποτελεί το σταθερό σημείο αναφοράς και αξιών.


Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Την ώρα που η Κυβέρνηση με προεξάρχοντα τον Υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη προχωρά στην αποχριστιανοποίηση της ελληνικής Παιδείας και μετατρέπει το μάθημα των θρησκευτικών σε μάθημα θρησκειολογίας, την ώρα που καταργούνται από τα ελληνικά σχολεία οι παρελάσεις και συστήνεται Κώδικας για τη Συμπεριφορά των μαθητών, ο Ρώσος Ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν παραδίδει μαθήματα θρησκευτικού πολιτισμού με την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.
Σ αυτό το περιβάλλον της σύγχισης που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα της καθημερινής ζωής στη χώρα μας, ο πολίτης αναζητά σταθερά σημεία αναφοράς, τα οποία μόνο η ΝΔ μπορεί να προσφέρει. Απέναντι στο λαϊκισμό και στις ψεύτικες υποσχέσεις που μοιράζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στο λαό, απέναντι στην επικίνδυνη και απομονωτική πολιτική των κυβερνόντων που εχθρεύονται όπως φαίνεται οποιαδήποτε έννοια προόδου αλλά και παραδοσιακών αξιών, η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που βρίσκεται στα θεμέλια της ελληνικής οικογένειας και ταυτίζεται με τα όνειρα και τις επιδιώξεις της, αποτελεί σήμερα τη μόνη εγγύηση για τον μέσο Έλληνα πολίτη.
Αυτές τις παραδοσιακές αλλά ταυτόχρονα σύγχρονες αξίες πρεσβεύουμε και γι αυτές αγωνιζόμαστε: Για πρόοδο, ευημερία και ανάπτυξη. Για εκσυγχρονισμό, δικαιοσύνη, αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες για όλους».

επιστροφή στην κορυφή