ΡΟΗ 24/7:

Μ. Καρράς: Κριτήριο για το Δήμο είναι η εμπειρία

karras monos

- Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις 8 τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στα Ν. Μουδανιά

Τη συμμετοχή των πολιτών για έναν καλύτερο Δήμο ζήτησε ο Αντιδήμαρχος της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και υποψήφιος για το Δήμο Ν. Προποντίδας ως επικεφαλής του συνδυασμού "Ν. Προποντίδα – Σύγχρονος Δήμος" Μανώλης Καρράς στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στα Ν. Μουδανιά που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις 8 το απόγευμα, τονίζοντας ακόμα ότι κριτήριο για το Δήμο είναι η εμπειρία.

egkainia

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργος, του νυν Δημάρχου της Ν. Προποντίδας, Δαμιανού Ιορδανίδη, Δημοτικών Συμβούλων της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων με το συνδυασμό του Μ. Καρρά, του πρώην Βουλευτή της ΝΔ Αθηναίου Φλωρίνη και πλήθους κόσμου, ο πατήρ Αθανάσιος και ο πατήρ Ιωάννης τέλεσαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Σαπουντζής, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, ευχήθηκε καλό αγώνα, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Γιώργος σημείωσε ότι η βραδιά ανήκει στον Μ. Καρρά τονίζοντας ότι: «Πρέπει να ενισχύσουμε τους καλύτερους και τους εντιμότερους ανθρώπους. Κι ο Μανώλης Καρράς προσθέτει, δεν αφαιρεί από την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

karras iordanidis

Φανερά συγκινημένος ήταν ο απερχόμενος Δήμαρχος Δαμιανός Ιορδανίδης, που κρατώντας το χέρι του κ. Καρρά ανέφερε: «Βαδίσαμε μαζί όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Παλέψαμε για να εξασφαλίσουμε έργα 80 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν γίνονται όλα μαζί, αλλά θα τα βλέπετε στην πορεία» και κατέληξε λέγοντας: «Ο Μανώλης είναι χρόνια δίπλα μου. Σήμερα, μετά από τόση εμπειρία μπορεί να είναι μπροστάρης».
Ο κ. Καρράς παίρνοντας το λόγο, αφού καλωσόρισε τους παραπάνω παραβρισκόμενους, αλλά και τους πολιτευτές της ΝΔ Όλγα Παπαμέτη και Νίκο Καραμανλή, απευθύνθηκε στον κόσμο λέγοντας: «Εσείς είστε η δύναμη που πρέπει να συμμετέχει ενεργά για έναν καλύτερο Δήμο. Στο να προχωρήσουμε μαζί με καλύτερες προοπτικές», ενώ υπογράμμισε: «Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Μπορούμε να χαράξουμε μια καινούργια πορεία. Κριτήριο αποτελεί η εμπειρία. Ο αγώνας ξεκίνησε» και έκλεισε ευχαριστώντας τον πατέρα Αθανάσιο, που αν και άρρωστος παραβρέθηκε για να ευλογήσει τα εγκαίνια.
Τέλος, μήνυμα απέστειλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Πάνας, στο οποίο ανέφερε: «Με εφαλτήριο την πρόοδο, εύχομαι να μπει ακόμα ένα λιθαράκι για να πάει ο Δήμος της Νέας Προποντίδας μπροστά. Εύχομαι καλό αγώνα».

kosmos1

επιστροφή στην κορυφή