ΡΟΗ 24/7:

Τα ΚΥ Μουδανιών και Κασσανδρείας επισκέφθηκε η Κ. Ιγγλέζη

igglezi2

Συνοδευόμενη από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

 

Τα Κέντρα Υγείας των Ν. Μουδανιών και της Κασσανδρείας επισκέφτηκαν χθες Παρασκευή 19 Αυγούστου η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, κλιμάκιο της Ν.Ε. με επικεφαλής τον συντονιστή της Στέλιο Παπαματθαίου και μέλη του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής.
Οι διευθυντές αλλά και το προσωπικό των Κέντρων Υγείας, αναφέρθηκαν στην αισιόδοξη εικόνα που υπάρχει, αναγνωρίστηκε η προσπάθεια που γίνεται από την πολιτεία για την επίλυση πολλών χρόνιων προβλημάτων αλλά ταυτόχρονα έθεσαν και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το κάθε ένα ξεχωριστά και που χρίζουν αντιμετώπισης. Η δέσμευση που πήραν από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η διάθεση αλλά και προσπάθεια πολλά από αυτά να επιλυθούν άμεσα με παρεμβάσεις στους αρμόδιους φορείς της πολιτείας.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκαν στην σημασία και την προτεραιότητα που έχει η υγεία στον σχεδιασμό της κυβέρνησης. Αναφέρθηκαν στην καταστροφική φθίνουσα πορεία που είχαν οι δομές Α΄βάθμιας υγείας τα τελευταία χρόνια, στην κατασπατάληση χρημάτων και στην απαξίωση της δημόσιας υγείας. Περιέγραψαν την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από την παρούσα κυβέρνηση για την ιεραρχημένη και σταδιακή αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας με την αύξηση των κονδυλίων, την πρόσληψη προσωπικού, την κάλυψη υλικών και την διόρθωση αδικιών και δεν παρέλειψαν να αναγνωρίσουν και να ευχαριστήσουν το προσωπικό των Κέντρων Υγείας που με αυταπάρνηση και επιμονή κράτησαν ζωντανές αυτές τις δομές όλα αυτά τα χρόνια.
Οι επισκέψεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής στα Κέντρα Υγείας όλου του νομού θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

επιστροφή στην κορυφή