ΡΟΗ 24/7:

Στο ΚΥ Αγ. Νικολάου η Κ. Ιγγλέζη

igglezi2

Συνοδευόμενη από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

 

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις και την καταγραφή των προβλημάτων στις δομές δημόσιας υγείας στο νομό μας, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη και μέλη της της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής με επικεφαλής τον συντονιστή της Στέλιου Παπαματθαίου, παραβρέθηκαν σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου στο Κέντρο Υγείας του Αγ. Νικολάου στην Σιθωνία.

Η διευθύντρια, οι ιατροί και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας ενημέρωσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την οριακή - όπως δήλωσαν - λειτουργία του Κέντρου Υγείας λόγω των πολλών και οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει όπως η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού - η έλλειψη πληρώματος για την λειτουργία του μοναδικού ασθενοφόρου - η ανεπάρκεια και δυσλειτουργία του ΕΚΑΒ για την περιοχή - οι σημαντικές ελλείψεις σε υλικά και οι μη καταβολή δεδουλευμένων.

Τόσο η Βουλευτής όσο και ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής αφού αναφέρθηκαν στις δυσκολίες αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την κυβέρνηση για "κανονικότητα" στις δημόσιες δομές υγείας ζήτησαν από την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας πλήρη, έγγραφα στοιχεία για το προσωπικό, την νοσολογική κίνηση και τα αιτήματά τους για την - κατ'ελάχιστον - εύρυθμη λειτουργία του, τα οποία και θα αποτελέσουν και πεδίο πολιτικής διεκδίκησης τόσο από την αρμόδια ΥΠΕ όσο και από το Υπουργείο Υγείας.

επιστροφή στην κορυφή