Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ τη Δευτέρα στη Χαλκιδική

NODE-POLYGYROS

Με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής

Περιοδεία στη Χαλκιδική θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα βουλευτές της ΝΔ ύστερα από πρόσκληση της ΝΟ.Δ.Ε.

Το κλιμάκιο θα αποτελείται από τη βουλευτή Σερρών και υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού του κόμματος Φωτεινή Αραμπατζή, το βουλευτή Καβάλας και πρώην Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκο Παναγιωτόπουλο και το βουλευτή Αργολίδας και πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού των κυβερνήσεων Σαμαρά Γιάννη Ανδριανό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η περιοδεία των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ξεκινήσει στις 9.00 το πρωί από τη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης με επίσκεψη στο Κέντρο Αποκατάστασης «Αναγέννηση» και θα συνεχιστεί στις 11.00 το πρωί στη Βαρβάρα Χαλκιδικής με διαδοχικές επισκέψεις στον Αγροτικό Συνεταιρισμό, το Σύλλογο Γυναικών και σε Πρότυπη Χοιροτροφική Μονάδα του ορεινού χωριού του Δήμου Αριστοτέλη.

Επόμενος σταθμός του κλιμακίου είναι η Αρναία, στις 12.30 το μεσημέρι, όπου θα επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου και το εκκλησιαστικό γηροκομείο ενώ στην ίδια περιοχή θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με εκπροσώπους των μεταλλωρύχων.

Στις 6.00 το απόγευμα οι βουλευτές της ΝΔ θα μεταβούν στον Πολύγυρο, όπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ θα έχουν συναντήσεις με τις διοικήσεις της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και της ΕΑΣ Πολυγύρου.

Το πρόγραμμα της περιοδείας θα «κλείσει» στις 8.30 το βράδυ στα Νέα Μουδανιά, στο χώρο του Μουσείου Αλιευτικών Σκαφών.

επιστροφή στην κορυφή