ΡΟΗ 24/7:

Με τον Πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Τζιτζικώστας

tzitzi servos

Συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος

 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας Tomislav Nicolić και Σέρβους αξιωματούχους είχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο κ. Τζιτζικώστας υποδέχτηκε τον Σέρβο Πρόεδρο ο οποίος συνοδευόταν από πολυμελή αντιπροσωπεία και εκπροσώπους των ΜΜΕ της Σερβίας.
Η συνάντηση διήρκεσε μία ώρα και έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, ενώ οι δυο άνδρες ανέλυσαν τις δυνατότητες και τις προοπτικές συνεργασίας σε μια σειρά από τομείς κοινού ενδιαφέροντος και στο τέλος της συνάντησης αντάλλαξαν αναμνηστικά.
Ο κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε επίσης στο Σέρβο Πρόεδρο τις προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και των επτά Περιφερειακών Ενοτήτων.
«Υποδέχτηκα με μεγάλη χαρά τον Πρόεδρο της Σερβίας, με τον οποίο είχα την ευκαιρία να συζητήσω μια σειρά από θέματα συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Σερβίας. Άλλωστε, οι δυο λαοί έχουμε πολλά κοινά. Έχουμε κοινές αξίες, κοινά στοιχεία στην ιστορία μας και κυρίως την κοινή μας Πίστη. Έχουμε πολλά στοιχεία που μας ενώνουν και συμφωνήσαμε να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά ως άξονες, προκειμένου να καλλιεργήσουμε ακόμη καλύτερη συνεργασία μεταξύ των δυο χωρών, επ’ ωφελεία των πολιτών και των περιοχών μας», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

επιστροφή στην κορυφή