ΡΟΗ 24/7:

Καρανάσιος: Η κυβέρνηση θέλει μόνο να παραμείνει στις καρέκλες (βίντεο)

karanasios4

Συνέντευξη στη Βεργίνα Τηλεόραση

 

 

Σκληρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ο πρώην Βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Ευθύμης Καρανάσιος, μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση και στην εκπομπή ''Μέσα σε Όλα".

Για το θέμα της αξιολόγησης ο κ. Καρανάσιος τόνισε ότι έπρεπε να έχει ήδη κλείσει, υπογραμμίζοντας ότι «εδώ και δύο χρόνια ζούμε με το άγχος αν θα κλείσει η αξιολόγηση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό». Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν θέλει να βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο: «Παραμένουμε στο μνημόνια γιατί θέλουν να παραμείνουν στις καρέκλες τους», είπε χαρακτηριστικά

Ακόμη ο πρώην Βουλευτής Χαλκιδικής, θέλοντας να δώσει ένα παράδειγμα, αναφέρθηκε στο φράγμα Χαβρία στη Χαλκιδική, για το οποίο επεσήμανε ότι, ενώ οι μελέτες είναι έτοιμες, το Υπουργείο Ανάπτυξης είχε 1,7 δις κονδύλια που δεν κατάφερε χρησιμοποίησε, δηλώνοντας ότι τα έργα που συμπεριλαμβανόταν να χρηματοδοτηθούν από αυτά τα κονδύλια, τελικά θα χρηματοδοτηθούν από τις δημόσιες επενδύσεις, για τις οποίες ωστόσο δεν υπάρχουν χρήματα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο προβάδισμα που δείχνει να έχει η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις, τονίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και να δώσει προοπτική στη χώρα.

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 18:47
επιστροφή στην κορυφή