Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

"Απλήρωτοι κτηνιάτροι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας"

BARDALHS DELLHS KKE

Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ερώτηση για τους απλήρωτους κτηνίατρους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που εργάζονται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσαν στη Βουλή προς το αρμόδιο υπουργείο οι βουλευτές του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής και Γιάννης Δελής.

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Με βάση απόφαση κατανομής προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (4492/50467/9-5-2017, ΑΔΑ:7ΦΥΘ4653ΠΓ-5ΦΓ) κατανεμήθηκαν και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επτά (7) κτηνίατροι (ένας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα) για χρονικό διάστημα μέχρι ενός (1) έτους για την κάλυψη αναγκών του προγράμματος επιτήρησης και λήψης μέτρων για τα εξωτικά νοσήματα (Οζώδης δερματίτιδα, Ευλογιά προβάτου, Αφθώδης πυρετός, Πανώλη μικρών μηρυκαστικών).

Οι προσλήψεις, των εν λόγω κτηνιάτρων στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, έγιναν τέλη 2017 έως και το Φλεβάρη του 2018.

Από τη μέρα όμως πρόσληψής τους έως και σήμερα παραμένουν απλήρωτοι!

Με βάση τα παραπάνω, ερωτάται ο κ. υπουργός σε ποιες άμεσες ενέργειες πρόκειται να προβεί η κυβέρνηση, προκειμένου να αποπληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα τους οι προαναφερόμενοι κτηνίατροι της Π.Κ.Μ. και να υπάρξει πλέον τακτική μηνιάτικης πληρωμής τους;».

επιστροφή στην κορυφή