ΡΟΗ 24/7:

Με νεανικό ψηφοδέλτιο κατεβαίνει ο Ιωαννίδης

iwannidis parousiash1

- Δεν παρέλειψε ο κόουτς, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, να αφήσει αιχμές για την απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας
- «Εγγυόμαστε τη χρηστή διοίκηση της Περιφέρειας, μακριά από ολιγωρίες και καιροσκοπισμούς», δηλώνει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Στ. Βαλιάνος

Τους 109 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής του, των οποίων μάλιστα ο μέσος όρος ηλικίας είναι 35 χρόνια, παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια" και υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Κεντρική Μακεδονία, Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές προς την παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας.
Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου και ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

iwannidis karaoglou

Στο πλευρό του "κόουτς" δήλωσε από το βήμα, ο ΥΜΑΘ, κ. Καράογλου, τονίζοντας ότι καμιά μάχη δεν κερδίζεται και δεν χάνεται πριν δοθεί, ενώ υπογράμμισε ότι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κ. Ιωαννίδη, θα είναι «αύριο η διοίκηση της Περιφέρειας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

papamimikos

Ο κ. Παπαμιμίκος από την πλευρά του, θέτοντας το δίλημα πειραματισμός ή ανάπτυξη, τόνισε ότι η ομάδα του Γ. Ιωαννίδη είναι η πιο δυνατή ομάδα, που μπορεί να κάνει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρωταθλήτρια στην ανάπτυξη: «Μια δυναμική ομάδα γνώσης, ήθους και αποτελεσματικότητας, που μπορεί να τα καταφέρει», όπως ανέφερε, ζητώντας τη στήριξη όσων αγαπάνε τον τόπο.

iwannidis parousiash2

Ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε ότι πλέον η ομάδα είναι έτοιμη «να πολεμήσει με αυτούς που πολεμάνε με άλλα μέσα, είτε με πλαστές μετρήσεις, είτε με οτιδήποτε άλλο», ανέφερε, αφήνοντας αιχμές για άλλη μια φορά προς την απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας, λέγοντας: «Τι έχει γίνει τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια με τα χρήματα με τα χρήματα που έρχονταν στην Περιφέρεια» και χωρίς να κατονομάσει πρόσωπα συνέχισε: «Δεν μπορείς να λες από τη μια ότι είσαι κατά της επένδυσης του χρυσού στη Χαλκιδική και την επόμενη μέρα να δίνεις τρεις άδειες εξόρυξης στις Σέρρες…». Δηλώνοντας σίγουρος για τη νίκη της παράταξής του κατέληξε λέγοντας: «Κοντός ψαλμός αλληλούια. Αυτή είναι η ομάδα νίκης, που φοράει γαλάζια χρώματα».

valianos parousiash

Ο Στ. Βαλιάνος

Παρών στην παρουσίαση ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με την "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια" Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε αποκλειστικά στο halkidikifocus: «Σήμερα ο Γ. Ιωαννίδης παρουσίασε την ομάδα των ανθρώπων που θα διοικήσουν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 116 δυνάμεις από όλη την Κεντρική Μακεδονία ενώνονται για να δώσουν τη μάχη για την ευλογημένη γη της Μακεδονίας. Σ’ αυτό τον αγώνα πρωτεύοντα ρόλο παίζει η Χαλκιδική με ένα δυνατό ψηφοδέλτιο, το οποίο εκπέμπει μήνυμα νίκης. Στεκόμαστε δίπλα στον αγρότη, τον επιχειρηματία, τον επαγγελματία του τουρισμού, στους ανθρώπους του μόχθου και της πραγματικής οικονομίας. Εγγυόμαστε τη χρηστή διοίκηση της Περιφέρειας, μακριά από ολιγωρίες και καιροσκοπισμούς».

 

Γράφει: Κίκα Δημαρόγλου

επιστροφή στην κορυφή