ΡΟΗ 24/7:

"Όμηροι του Υπουργείου Μεταφορών χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί και εκπαιδευτές"

AYGENAKHS

Δήλωση-παρέμβαση του Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη

Σε δήλωση προέβη ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης για τη διεξαγωγή των εξετάσεων χορήγησης διπλωμάτων οδήγησης.

Πιο αναλυτικά:

«Όμηροι της διένεξης ανάμεσα στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και των εξεταστών βρίσκονται για μία ακόμα φορά χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί και οι εκπαιδευτές τους.

Εδώ και ένα μήνα εξαιτίας της μη διεξαγωγής των εξετάσεων 3.000 υποψήφιοι οδηγοί στην Κρήτη βρίσκονται σε αναμονή, ενώ μόνο στο Ηράκλειο ο αριθμός τους ξεπερνά τους 1.500! Το ζήτημα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, καθώς συνολικά μιλάμε για 30.000 υποψήφιους οδηγούς πανελλαδικά.

Σε αδιέξοδο μαζί με τους υποψηφίους και οι εκπαιδευτές τους, που έχουν ουσιαστικά μείνει χωρίς δουλειά αντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς κατά το τελευταίο διάστημα καταγράφουν μόνο ζημίες και μηδενικά έσοδα.

Οι ανερμάτιστες πολιτικές της Κυβέρνησης συνεχίζονται εις βάρος των πολιτών με το Υπουργείο να μη δείχνει καμία διάθεση επίλυσης του προβλήματος επιμένοντας εμμονικά στην περικοπή του επιδόματος που λαμβάνουν οι εξεταστές του Υπουργείου, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χάνουν τα δημόσια ταμεία από την μη διεξαγωγή εξετάσεων και την ατελείωτη ταλαιπωρία υποψηφίων και επαγγελματιών».

επιστροφή στην κορυφή