ΡΟΗ 24/7:

Χρ. Γεροχρήστος: "Συστράτευση όλων των ανθρώπων της ΝΔ"

geroxristos

Βολές προς την κυβέρνηση

Κάλεσμα για συστράτευση όλων των ανθρώπων της ΝΔ και όχι μόνο απευθύνει ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Προποντίδας, Χρήστος Γεροχρήστος, για τις επερχόμενες εκλογές, με αφορμή το Συνέδριο του κόμματος που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση τόσο για τα θέματα οικονομίας, όσο και για τα εθνικά θέματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μία μεγάλη δυναμική για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές έδωσε το συνέδριο της ΝΔ που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.
Ο παλμός αλλά και οι επιμέρους συζητήσεις που έγιναν έδειξαν για άλλη μία φορά την υπευθυνότητα που δείχνει αυτό το κόμμα (σε αντίθεση με την σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) σε όλα τα θέματα που αφορούν την κοινωνία και κυρίως εμάς τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που η βάναυση φορολογία και η γενικότερη αναλγησία και αδιαφορία, μας έχει γονατίσει.
Ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Προποντίδας, προτείνω συστράτευση όλων των ανθρώπων της ΝΔ, αλλά και κάποιων άλλων φίλων που πίστεψαν σε μία κυβέρνηση που - μοιράζοντας ψεύδη και φρούδες ελπίδες - κατασπάραξε τη μεσαία τάξη και πρόδωσε όλους εμάς τους Μακεδόνες, χωρίς να υπολογίσει την ιστορία αλλά και τις αντιδράσεις μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε στη χώρα, αλλά και την Χαλκιδική μας αυτό που πραγματικά αξίζουν.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για μία δίκαιη και με προοπτική ανάπτυξης Ελλάδα γιατί πραγματικά την αξίζουμε".

επιστροφή στην κορυφή